Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’Ajuntament de Salou renova el conveni de col·laboració amb l’Estació Nàutica Costa Daurada - Nàutic Parc, per a aquest 2022

divendres 29 abril 2022

L'acte ha tingut lloc aquest matí, a l’Alcaldia, amb la presència de l’alcalde i president del Patronat Municipal de Turisme de Salou, Pere Granados; el president de l'Estació Nàutica Costa Daurada - Nàutic Parc, Joaquim Cristià; el director dels Serveis Turístics Municipals, Marc Espasa; i el gerent de l’Estació Nàutica, Jordi Rom

 

L’Ajuntament de Salou ha renovat, avui divendres, el seu conveni de col·laboració amb l’Estació Nàutica Costa Daurada - Nàutic Parc. L’alcalde i president del Patronat Municipal de Turisme, Pere Granados, ha signat l'acord, junt amb el president de l'Estació Nàutica Costa Daurada - Nàutic Parc, Joaquim Cristià. També hi ha estat present el director dels Serveis Turístics Municipals, Marc Espasa, i el gerent de l’entitat, Jordi Rom.

El conveni s’ha signat individualment amb cada Ajuntament que forma part de l’Estació Nàutica. Aquests són: Salou, Cambrils, Mont-roig del Camp, Vandellòs i l’Hospitalet, l’Ametlla de Mar, l’Ampolla i Deltebre.

El document signat recull els objectius de la Estació Nàutica, que són: el foment, l’estructuració, cohesió i dinamització del turisme i el lleure nàutic al seu àmbit d’influència; coordinar l’acció dels set ajuntaments i patronats de turisme, envers l’Estació Nàutica Costa Daurada, per oferir un producte format per allotjament i activitats d’estància turística al mar, en tot l’àmbit de l’Estació Nàutica, diversificant l’oferta turística per desestacionalitzar la temporada. També, realitzar la promoció de les activitats de les empreses associades, mitjançant l’assistència a fires i workshops, press i fam trips, edició de catàlegs, fulletons i suports digitals; i, per últim, comercialitzar els productes d’oci nàutic de les empreses associades, utilitzant els seus canals propis, acords amb agències, touroperadors i plataformes especialitzades.

L’entitat, per aquest any 2022, té un pressupost general d’ingressos i de despeses de 121.000 euros, dels quals els ajuntaments aporten una subvenció total de 70.000 euros, que corresponen a un import de 10.000 euros per a cada municipi, i per a l’any en curs.

L’alcalde Pere Granados ha intercanviat impressions amb el president Joaquim Cristià, per conèixer els interessos i necessitats de l’entitat; i han parlat de l’actualitat turística. També han valorat la bona acollida que tenen les activitats nàutiques entre les persones que visiten Salou, tant a nivell de grups, com d’individuals, així com, també, pel que fa a turisme internacional, com de proximitat.

Per la seva banda, el president de l'Estació Nàutica Costa Daurada - Nàutic Parc, Joaquim Cristià, ha mostrat el nou display publicitari que estan lliurant als diferents llocs d’atenció al públic de Salou, per tal que els visitants puguin descobrir, a través d’un QR, l’oferta d’activitats nàutiques i reservar-les online, des de qualsevol dispositiu mòbil.

Cal recordar que Salou és municipi fundador de l'Estació Nàutica Costa Daurada, juntament amb Cambrils i Mont-roig i Miami Platja.

Document Actions