Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’Ajuntament de Salou renova l’enrajolat de la cuina i dels arrambadors de les aules de la planta baixa, de l’ala sud-oest, de l’Escola Europa

dimarts 20 juliol 2021

Es tracta de la segona fase d’actuacions de millora previstes al centre; la primera va consistir en la renovació total de dos vestidors, dos lavabos i el menjador de l’escola, i es va dur a terme l’estiu passat

Cal recordar que, recentment, l'Ajuntament també ha renovat gran part de la coberta del centre educatiu, doblant el gruix de l’aïllament tèrmic

 

L’Ajuntament de Salou realitza tasques de renovació a l’Escola Europa, concretament, de l’enrajolat de la cuina i dels arrambadors de les sis aules de la planta baixa, de l’ala sud-oest, corresponents als cursos de P3, 1r de Primària, i les aules de Religió i Educació Especial (EE).

Les obres han consistit en la renovació de l'enrajolat i revestiments existents a la cuina, amb el desmuntatge de tot l'equipament d’hostaleria, per poder renovar els revestiments de rajola de les parets i eliminar el cel ras de sostre, amb l'objectiu de deixar tots els revestiments vistos i, per tant, amb més facilitat de neteja i manteniment. També s’han renovat les instal·lacions d'aigua, gas, electricitat i il·luminació, canviant les ocultes actuals per instal·lacions vistes.

Cal dir que la cuina té una superfície aproximada de 65 m², contemplant les diferents zones de neteja, vestuari, magatzem i preparació d'aliments. 

D’altra banda, pel que fa als arrambadors de les aules, actualment de fusta, se substitueixen per l’enrajolat. Així mateix, es pintaran, en color gris, els marcs i tapajunts de les portes, dels armaris i dels dos lavabos, els radiadors i els tubs de la calefacció; i les parets de les aules.

Aquesta actuació es tracta de la segona fase d’un conjunt d’obres que s’estan duent a terme al centre. L’estiu passat, l'Ajuntament va executar-ne la primera, que consistia en la renovació total de dos vestidors, dos lavabos i el menjador de l’escola. Ambdues actuacions suposen un cost total de 125.948,69 euros, IVA inclòs.

Les obres de la segona fase van començar el passat 28 de juny, i es preveu que finalitzin durant l’estiu.

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha assenyalat que “és prioritat per a nosaltres poder garantir un servei educatiu de qualitat als alumnes, en tots els centres de Salou”; i, per tant, “continuarem realitzant les millores necessàries perquè petits i joves, així com l’equip docent, puguin gaudir d’un estat òptim de les instal·lacions, en el seu dia a dia”.

La regidora de Serveis Educatius, Julia Gómez, ha mostrat la seva satisfacció per “poder acabar les obres de l’escola”, ja que, ha explicat, “és un centre que té molts anys i que requereix d’un manteniment continuat”. I ha afegit que “per a l’Ajuntament, és primordial mantenir els centres educatius en les millors condicions”.

Cal recordar que l’Ajuntament també ha renovat, recentment, durant el curs escolar, una gran part de la coberta del centre, per tal de doblar el gruix de l’aïllament tèrmic, per aconseguir una millor eficiència energètica de l’edifici i una major sensació de confort. Aquesta darrera actuació ha suposat un cost de 46.622 euros, IVA inclòs.

Galeria d'imatges

ESCOLA EUROPA (11).JPG
ESCOLA EUROPA (12).JPG
ESCOLA EUROPA (14).JPG
ESCOLA EUROPA (15).JPG
ESCOLA EUROPA (16).JPG
ESCOLA EUROPA (17).JPG
ESCOLA EUROPA (18).JPG
ESCOLA EUROPA (1).JPG
ESCOLA EUROPA (2).JPG
ESCOLA EUROPA (3).JPG
ESCOLA EUROPA (4).JPG
ESCOLA EUROPA (5).JPG
ESCOLA EUROPA (6).JPG
ESCOLA EUROPA (7).JPG
ESCOLA EUROPA (8).JPG
ESCOLA EUROPA (9).JPG
ESCOLA EUROPA (10).JPG
ESCOLA EUROPA (19).JPG
ESCOLA EUROPA (20).JPG
ESCOLA EUROPA (21).JPG
ESCOLA EUROPA (22).JPG

Document Actions