Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’Ajuntament de Salou renova una part del tancat perimetral de l’Escola Europa

dijous 14 maig 2020

Les obres van començar aquest dilluns, 11 de maig, i es preveu que durin, aproximadament, unes quatre setmanes

Els treballs s’han adjudicat per l‘import de 32.206,18 €, IVA inclòs

 

L’Ajuntament de Salou ha començat aquesta setmana els treballs de renovació d’una part del tancat perimetral de l’Escola Europa. S’han adjudicat per l‘import de 32.206,18 €, IVA inclòs.

Concretament, es tracta de 78 metres lineals, del carrer Advocat Gallego, a la zona més propera a la via Roma. En aquest punt, el sistema constructiu, format per un mur i una tanca metàl·lica, es troba inclinat cap a l’interior del pati de l’escola, com a conseqüència de la pressió de les arrels dels arbres del carrer i de l’antiguitat de la construcció.

L'alcalde de Salou, Pere Granados, ha destacat "la voluntat de l'equip de Govern de Salou de vetllar per la seguretat, bon funcionament i manteniment dels centres educatius del nostre municipi, que sempre ens tindran a la seva disposició per tot allò que necessitin". 

Segons explica la regidora de Serveis Educatius, Julia Gómez, “aprofitant que els nens i nenes del centre educatiu no poden assistir a classes presencials, ja que no se'n fan, hem decidit arreglar aquesta part del tancat, com a mesura de prevenció, per continuar garantint la seguretat dels infants, un cop puguin tornar a les aules”.

Les tasques, que van iniciar-se aquest dilluns, 11 de maig, consisteixen en: desmuntar la tanca metàl·lica; enderrocar el muret; construir un de nou, amb formigó armat; i col·locar, finalment, el tancat metàl·lic, aprofitant l’existent.

Per a la realització dels treballs, s’ha tancat a la circulació de persones la part de la vorera del carrer Advocat Gallego, a tocar al mur que cal renovar, per poder realitzar, amb seguretat, les tasques. Tanmateix, no es preveu el tancament de la calçada, permetent, així, el pas de vehicles, amb normalitat.

L’obra es preveu que duri, aproximadament, unes quatre setmanes.

Document Actions