Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’Ajuntament de Salou reorganitza la Zona Estival del municipi per millorar la mobilitat i la seguretat

Nova senyalització, separadors de carrils de circulació, línies d’estacionament, etc, són algunes de les actuacions que s’hi han dut a terme

divendres 13 agost 2010

L’Ajuntament de Salou, en coordinació amb la Policia Local, ha reorganitzat la Zona Estival del municipi  per millorar la mobilitat i seguretat d’aquesta àrea donant resposta a una petició realitzada pels veïns des de fa temps. L’Ajuntament ha creat un pla de reorganització de la zona per tal de vetllar per la seguretat i la mobilitat tant dels residents com dels vianants.

L’Alcalde de Salou, Pere Granados, ha explicat que: “aquestes millores són fruit de la reunió realitzada en el marc del Consell Territorial Cap Salou com a òrgan de participació que vol  que la relació entre govern i ciutadans sigui més pròxima”. Aquest Consell compta amb cinc urbanitzacions, una de les quals és la Zona Estival.

Les actuacions coordinades des de la Policia Local han tingut una durada de dos mesos en els quals s’han incorporat 65 noves senyals verticals, 32 fletxes direccionals horitzontals, 14 figures de simbologia ‘cediu el pas’, 10 figures de simbologia Stop, 16 illetes o refugis exclosos de trànsit, 40 pasos de vianants, s’han incorporat 480m/l. d’eix separadors de carrils de circulació, 326 m/l. de línia groga de prohibició parada i estacionament, 1800 m/l. de línia d’estacionament, entre d’altres actuacions. En total s’han pintant uns 1240 m2 utilitzant uns 1080 kg de pintura.

El regidor de Seguretat Ciutadana, Alberto Del Hierro, ha explicat que: “durant aquestes actuacions s’ha intentat produïr el mínim perjudici possible als veïns garantint la circulació pels carrers afectats”. La inversió total de les diverses obres que s’han fet a la zona ha estat de 15.000€. Els carrers  en els que s’ha actuat han estat: Pla de L’era, Corral de Sauner, Tramuntana, Bosc de la Montserrada, Farola, Muntanyals, l’Olivera, Llorer, Garrofer, Argilagar, l’Espigol, l’Arbocer i Farigola. Per últim i dintre de l’obligació de vetllar per la seguretat i la mobilitat, els carrers: Pla de l’era, Corral de Sauner, Garrofer, Muntanyals, La Farola i Bosc de la Montserrada s’han adaptat a un únic sentit de circulació.

Document Actions