Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’Ajuntament de Salou rep 25 alumnes d’Elna que visiten la ciutat

L'alcalde de Salou dona la benvinguda als els alumnes francesos que realitzen un intercanvi amb els de l’INS Marta Mata per promoure el coneixement

dijous 26 maig 2011

L’alcalde de Salou, Pere Granados, juntament ha donat avui la benvinguda als alumnes de segon d’Eso del Colège Pol Langevin de la ciutat d’Elna, a la Catalunya Nord juntament amb 18 alumnes de l’INS Marta Mata que participen en un intercanvi educatiu i intercultural en el marc d’un projecte bianual Comenius Regió finançat per la Unió Europea.  L’intercanvi es realitza amb els alumnes de l’Institut Marta Mata de Salou. En total, 25 alumnes francesos juntament amb 18 alumnes del centre educatiu saluenc, tres professors de l’Institut Marta Mata.

Granados ha destacat que “ens sentim orgullosos d’acollir alumnes que s’interessen per la nostra ciutat i per la nostra cultura i que aporten un coneixement enriquidor als alumnes de les nostres escoles” i ha animat als joves a “aprofitar l’estada i a ser els millors ambaixadors de Salou a Polònia”. El batlle ha afegit que “volem donar suport a aquest tipus d’iniciativa que fomenten el coneixement i el respecte entre països i cultures”.
Els joves francesos estan allotjats a casa de les famílies dels alumnes del centre que ara fan l’intercanvi. 

Realitzaran visites per la ciutat i participaran a activitats culturals per conèixer tradicions com els castellers o activitats esportives als equipaments de la ciutat.
El passat mes d’abril, van ser els alumnes de l’Institut Marta Mata de Salou, que acompanyats pels seus professors van realitzar l’intercanvi a Elna i van visitar ciutats com Cotlliure, Villefrance de Conflent, Perpinyà...

Tots els alumnes de la ciutat que han participat en l’intercanvi han estat desenvolupant al llarg del darrer any, en horari extraescolar, activitats relacionades amb el projecte que els ajuden a aprofundir en el coneixement de la nostra ciutat i de tota Catalunya.

Galeria d'imatges

premsa.JPG
premsa.JPG

Document Actions