Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’Ajuntament de Salou rep el primer nadó de l’any, Martí Cascón Perelló

dilluns 22 febrer 2021

L’alcalde de Salou, Pere Granados, acompanyat de la regidora d’Infància, Julia Gómez, ha felicitat el pare i la mare pel natacili, que fou el passat dia 1 de gener de 2021

L’alcalde de Salou, Pere Granados, acompanyat de la regidora d’Infància, Julia Gómez, ha rebut aquest matí a Alcaldia el primer nadó de l’any 2021, el petit Martí Cascón Perelló, fill de l’Emma i del Gabriel, que va venir al món el dia 1 de gener de 2021, a les 4.20 h de la matinada.

Granados ha expressat a la família els seus desitjos de salut i prosperitat, davant del nou repte de ser pares i els ha encoratjat a tirar endavant, amb responsabilitat.

Per la seva banda, la regidora Gómez ha donat l’enhorabona a la família i els ha desitjat molta sort en la seva missió d’educar el seu fill en valors.

El pare i la mare del nadó han mostrat el seu agraïment per l’acte de benvinguda de l’alcalde i la regidora, que han obsequiat l’infant amb una canastreta amb productes i articles infantils, i també amb el carnet del Club Xic’s, perquè obtingui tots els avantatges de pertànyer-hi.

El Martí és el primer fill de la parella, naturals de Salou, ella, i de Lleó, ell.

Galeria d'imatges

2.jpg

Document Actions