Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’Ajuntament de Salou rep la cessió de dues finques que formaran part del Camí de Ronda

dilluns 21 desembre 2020

L’alcalde Pere Granados, acompanyat del regidor de Gestió del Territori, Marc Montagut, ha rubricat avui els acords amb la propietat, que ha cedit una porció de la parcel·la arran de mar, de forma gratuïta, per a ús públic

L’alcalde de Salou, Pere Granados, acompanyat del regidor de Gestió del Territori i Habitatge, Marc Montagut, ha signat aquest matí a Alcaldia uns convenis en què la propietat de dues finques de titularitat privada, arran de mar, a la Cala de la Penya Tallada, cedeix la part dels terrenys afectats per permetre el pas del Camí de Ronda a l’Ajuntament de Salou. Es tracta de 104 m2, corresponents a dues parcel·les, de 81m2 i 23m2.

L’alcalde ha mostrat la seva satisfacció perquè “aquesta signatura és molt important, ja que implica que, quan estiguin les obres fetes, es podrà accedir directament fins a la Penya Tallada quan fem el Camí de Ronda, un fet que fins ara no era possible”. D’aquesta manera, el sender que recorre el litoral salouenc es podrà fer continu, des de Pilons fins al Far, sense interrupcions, per primera línia de mar”.

Segons el regidor de Gestió del Territori i Habitatge, Marc Montagut, "en aquests moments, la major part de les finques de titularitat privada que hi havia fins arribar al Cap Salou ja estan cedides. Ara només caldrà fer una tramitació urbanística, perquè la cessió que ha estat signada avui sigui efectiva".

D’aquesta forma, es podrà passar de la Cala de la Penya Tallada, gaudint d’un dels entorns paisatgístics més espectaculars de l’entorn litoral del Cap Salou.

Fins ara, des de la Punta Roja fins a la Punta Prima, el Camí de Ronda no era transitable, havent de desviar-se els passejants, en un tram, fins la carretera de la Costa, separant-se de la primera línia de mar.

Per tant, aquest és un pas molt important per donar-li continuïtat i connectar, de manera fàcil, les cales de la part més conservada del Cap Salou.

Galeria d'imatges

2.jpeg
IMG20201221120453.jpg

Document Actions