Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’Ajuntament de Salou repara totes les sortides de pluvials de la platja de Ponent

dimecres 25 febrer 2015

El cost dels treballs és de prop de 40.000 euros i s’enllestiran a mitjans de març

Els serveis tècnics de l'Ajuntament de Salou estan duent a terme una obra a la zona del barri de la Salut, a la platja de Ponent, per tal de reforçar l’estabilitat dels murs laterals de les sortides dels calaixos de desguàs de pluvials, així com també per millorar-ne la fermesa després de l’erosió que han vingut patint alguns d’ells després dels temporals. Així, en tota aquesta façana litoral s'estan executant un conjunt de murs de formigó armat als laterals units amb una solera de formigó, de tal forma que el resultat que s’obtingui amb l’obra sigui el d’un canal continu de formigó, més sòlid i de major durabilitat. Com ha explicat el regidor de l’àrea, Marc Montagut, aquesta adaptació dels pluvials es fa després que al 2003, ja s’arrangés la sortida existent al carrer Muntanya, malmesa per una avinguda d’aigües i que ja es va procedir a reparar, convertint-se en un model de mur a exportar a la resta de carrers afectats, en els quals ara s’està treballant.

Des de fa un parell de setmanes s'han iniciat les obres -que realitza l’empresa Construccions Balsells SA- i que afecten les sortides dels calaixos de pluvials que travessen la carretera i el passeig Miramar fins als carrers Jaume Nualart; de la Salut; Guillem de Claramunt; Barenys, A; B i de l’Esperanto; els quals es tractaran amb colorant de formigó per tal de reduir l’impacte estètic dels murs. A més, s’instal·larà una barana d’acer al carrer Jaume Nualart.

El projecte, redactat pels Serveis Tècnics d’Arquitectura de l’Ajuntament, estan pressupostats en 40.000 euros i estan finançats amb càrrec al PAM de la Diputació. Les obres va iniciar-se el passat 29 de gener i finalitzaran a meitats de març.

Galeria d'imatges

PONENT.jpg
OBRES.JPG

Document Actions