Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’Ajuntament de Salou reprèn la campanya ‘Bons Compra Salou’, amb nous descomptes per a compres als comerços del municipi

divendres 11 juny 2021

El Consistori posa a disposició de la ciutadania 100.000 euros per reactivar l’activitat econòmica de la ciutat

Els bons, que s’activaran el proper dimarts, dia 15 de juny, consistiran en un 50% de descompte en compres màximes de 100 euros (no hi ha mínim de despesa). No hi haurà un màxim d’usos dels bons; tanmateix, un cop s'arribi als 50 euros d’estalvi, per persona, entre totes les compres realitzades, no es podrà tornar a aplicar més aquest descompte

 

L’Ajuntament de Salou, a través de l’àrea de Dinamització Econòmica, reprèn la campanya ‘Bons Compra Salou’, posant a disposició de la ciutadania 100.000 euros, per tal de continuar en la línia de reactivació i dinamització de l’activitat econòmica de la ciutat.

Es tracta d’una iniciativa en col·laboració amb l’Associació Shopping Salou Comerciants i Empresaris, i l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria (AEH) de Salou.

Els bons, que s’activaran el proper dimarts, dia 15 de juny, consistiran en un 50% de descompte en compres màximes de 100 euros (no hi ha mínim de despesa), en aquells establiments adherits del municipi. En aquesta ocasió, no hi haurà un màxim d’usos dels bons. Tanmateix, un cop s'arribi als 50 euros d’estalvi, per persona, entre totes les compres realitzades, ja no es podrà gaudir més d'aquest descompte. La campanya finalitzarà el 15 de juliol, o abans, si s’esgotés el pressupost destinat.

Cal dir que tenen accés a aquests bons les persones empadronades i/o propietàries d’immobles a Salou, majors de 18 anys.

Actualment, hi ha adherits a la campanya una vuitantena d’establiments. Tanmateix, el termini per inscriure’s encara és obert.

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha assenyalat que “aquest tipus d’iniciatives potencien la compra als comerços del municipi i són un bon exemple del treball que es realitza conjuntament amb les entitats de Salou per dinamitzar i reactivar el sector comercial”.

Així mateix, el regidor de Dinamització Econòmica, Hèctor Maiquez, ha explicat que “l’experiència positiva del passat Nadal ens ha fet repetir, per tal de continuar ajudant en tot el que puguem a la dinamització del comerç local i de proximitat”.

 

Si sóc client/a?

El client/a, per poder beneficiar-se d’aquesta acció, haurà de registrar-se, només un cop, a la pàgina web bons.salou.cat, clicant a ‘Compra a Salou’, i omplir les dades sol·licitades. La persona rebrà un missatge al mòbil, un SMS, conforme ja està registrada, i ja podrà adreçar-se als comerços a gaudir dels descomptes. En el moment de fer la compra, caldrà portar sempre a sobre el DNI i el telèfon mòbil amb el qual es va registrar. D’aquesta manera, el comerciant validarà el codi SMS i s’aplicarà el descompte, a l’instant.

Cal recordar que l’aplicació es posarà en marxa a partir del proper dimarts, 15 de juny.

 

Si sóc un comerç?

Els comerços de Salou poden adherir-se a la campanya, registrant-se a la pàgina web de l’Ajuntament de Salou, al següent enllaç (fes clic aquí). Caldrà descarregar el document i omplir el formulari, i, per últim, enviar-lo, per correu electrònic, a promocioeconomica@salou.cat

En el moment de la compra, el comerciant haurà d’entrar a bons.salou.cat i clicar a ‘Sóc un comerç’. Haurà de demanar el DNI al client i posar l’import. El client li mostrarà el SMS per aplicar el descompte.

Per a més informació, cal contactar amb l’àrea de Dinamització Econòmica de l’Ajuntament de Salou, al telèfon 977 30 92 14, al WhatsApp 687 20 94 35, o al correu electrònic promocioeconomica@salou.cat

 

Fitxers adjunts

Document Actions