Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’Ajuntament de Salou reprèn les activitats esportives, amb cita prèvia, aquest dimecres

dilluns 29 juny 2020

Es podrà escollir entre natació esportiva, a la piscina municipal; exercicis diversos de la Sala Fitness; activitats dirigides, al Pavelló Salou centre; i servei de fisioteràpia

Es limitarà l’accés a les instal·lacions, establint torns, per tal d’evitar aglomeracions i garantir les màximes condicions de seguretat i higiene

Per reservar hora, caldrà fer-ho online, a partir d'avui dilluns, a través del nou web: salou.reservaplay.cat

L’Ajuntament de Salou, a través de l’àrea de Foment de l’Esport, reprendrà, aquest proper dimecres, dia 1 de juliol, les activitats esportives. Per tal de poder accedir a les instal·lacions, caldrà reservar hora, de forma online, a partir d'avui dilluns, a través del nou web: salou.reservaplay.cat

Es podrà escollir entre natació esportiva, a la piscina municipal; exercicis de condicionament físic, tonificació, musculació, i exercici cardiovascular, a la Sala Fitness; classes de pilates, cardio, glutis, TBC (Total Body Conditioning), GAC (Glutis Abdominals Cames), cicloindoor, ioga, gym manteniment, funcional i sumba, al Pavelló Salou Centre; i servei de fisioteràpia.

Cal dir que es limitarà l’accés, establint torns d’entrada i de sortida, per tal de poder evitar aglomeracions i garantir les màximes condicions de seguretat i higiene. Així mateix, fins que no finalitzi la franja horària reservada no es podrà fer una nova reserva.

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha assenyalat que “amb l’entrada a la nova realitat, des de l’Ajuntament volem anar incorporant tots els serveis”. Tanmateix, l’alcalde assegura que “és essencial apel·lar la responsabilitat individual i col·lectiva, perquè les activitats es puguin realitzar, respectant les mesures de seguretat establertes”.  

Per la seva banda, el regidor de Foment de l’Esport, Daniel López, ha posat en valor “el gran suport per part dels salouencs i salouenques, que, durant tot el període de confinament, s’han adaptat a les circumstàncies i han seguit les activitats que realitzàvem, a través dels vídeos, en directe, a les xarxes socials”.

Horaris i tarifes

L’horari d’obertura de la piscina municipal serà de dilluns a divendres, de 8.30 a 14 h, i de 16 a 21.30 h; i dissabtes i diumenges, de 8.30 a 14 h. S’establiran torns de 60 minuts d’ús de piscina (ús de vestidors, sense dutxa, inclòs), amb neteja i desinfecció de 30 minuts, entre torns.

Pel que fa als abonaments de piscina, tindran un cost mensual de 18 euros, per a adults; i de 14,70 euros, per a jubilats i infants.

La Sala Fitness obrirà de dilluns a divendres, de 8 a 13.30 h, i de 17 a 21 h; mentre que l’horari d’obertura de les activitats dirigides serà de dilluns a divendres, de 8 a 11.30 h, i de 18 a 21 h.

Com a novetat, l’àrea de Foment de l’Esport estableix noves quotes separades per a les activitats dirigides i la Sala Fitness, essent, els preus mensuals, en cada cas, els següents: de 17,50 euros, per a adults; i de 12,08 euros; per a jubilats.

En cas de voler realitzar ambdues activitats, es podrà triar l’abonament Fit-Actiu, que tindrà un preu mensual de 34,50 euros, per a adults; i de 24,15 euros, per a jubilats. Aquest paquet permetrà fer més d’una reserva prèvia d’espais diferents; com, per exemple, reservar una franja horària de la Sala Fitness i una altra d’activitats dirigides.

Per accedir a la piscina, a la Sala Fitness, i a les sessions dirigides, també es podrà triar l’abonament PLUS, que permetrà demanar cita prèvia per a les tres activitats. Tindrà un preu mensual de 44,55 euros, per a adults; i de 31,20 euros, per a jubilats.

D’altra banda, pel que fa al servei de fisioteràpia, l’horari serà els dilluns i dijous, de 9 a 13.30 h; i els dimecres, de 16 a 20 h. Cal dir que les sessions tindran una durada de 25 minuts; es netejaran i desinfectaran les superfícies de contacte i els materials utilitzats, després de cada usuari; i la fisioterapeuta anirà equipada amb material de protecció.

Els pagaments es realitzaran, de forma obligatòria, mitjançant targeta bancària.

 

Mesures de seguretat i higiene que cal tenir en compte

Entre les mesures per evitar el contagi, serà obligatori la desinfecció de mans i calçat a l’entrada de la instal·lació; es prendrà la temperatura abans d'entrar als espais; caldrà fer servir mascareta en les circulacions, fins a iniciar l’activitat física, i sempre que no es pugui mantenir la distància de seguretat de 2 metres, entre persones.

També caldrà atendre les indicacions del personal dels serveis i tenir en compte totes les indicacions i cartelleria exposada als diferents accessos als espais esportius i complementaris.

Així mateix, l’usuari haurà de desinfectar la maquinària i/o material, de forma individual, abans i després del seu ús.

Només s’habilitaran els vestidors per als usuaris / àries de la piscina. Tanmateix, no es podran fer servir les dutxes.

Fitxers adjunts

Document Actions