Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’Ajuntament de Salou s’adhereix a la plataforma Slowshopping.cat, per impulsar el comerç a domicili dels establiments del municipi

dimarts 07 abril 2020

El Consistori anima els establiments locals perquè participin en aquesta iniciativa que, actualment, compta amb múltiples entitats d’arreu del territori

El portal posa a disposició de la clientela les dades de contacte de comerços locals que segueixen oberts al públic o que ofereixen la possibilitat de fer lliuraments a les llars

L’alcalde de Salou, Pere Granados, assenyala que ‘aquesta iniciativa segueix la línia de les normes actuals de confinament, i reforça la idea que la ciutadania surti, el menys possible, al carrer’

El regidor de Dinamització Econòmica, Hèctor Maiquez, ha manifestat que ‘des de l’àrea volem posar a l’abast totes les eines possibles per tal que els establiments puguin continuar la seva activitat, durant el confinament’

L’Ajuntament de Salou s’ha adherit a la plataforma Slowshopping.cat, una iniciativa de comerç a domicili en la què, actualment, ja hi participen múltiples entitats d’arreu del territori català.

El Consistori vol animar, així, els establiments comercials del municipi, perquè s’hi sumin i s’inscriguin en aquest portal, per tal que la clientela pugui posar-se en contacte amb el local i sol·licitar el lliurament a domicili, sense haver de sortir de casa.

L’objectiu d’aquesta iniciativa és portar les compres de proximitat a les cases dels clients que actualment es troben confinats.

Així, el portal posa a disposició de l’usuari / ària les dades de contacte de comerços locals que segueixen oberts al públic o que ofereixen la possibilitat de fer entregues a les llars.

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha assenyalat que “aquesta iniciativa segueix la línia de les normes actuals de confinament, i reforça la idea que la ciutadania surti, el menys possible, al carrer”. En aquest sentit, el batlle ha recordat a la població i als comerços que “ara més que mai, hem de ser molt estrictes i tenir cura de la nostra salut i de la del nostre entorn, i la millor manera per fer-ho és quedant-nos a la nostra llar”.

Per la seva banda, el regidor de Dinamització Econòmica, Hèctor Maiquez, ha manifestat que “aquesta plataforma és una bona opció que permet l’adaptació dels establiments als moments actuals; així com, als clients, continuar fent les seves compres als comerços habituals del municipi”. L’edil ha afegit que “des de l’àrea volem posar a l’abast totes les eines possibles per tal que els establiments puguin continuar la seva activitat durant el confinament”.

Des del portal SlowShopping.cat es pot seleccionar el barri o localitat, en aquest cas “Salou”; utilitzar un desplegable amb diferents categories de comerç i trobar les dades de contacte (Telèfon, WhatsApp i / o correu electrònic), per seguir fent compres responsables, aquesta vegada, des de casa.

Les categories de cerca del portal són molt diverses: agències de viatges; alimentació; animals; art; articles per la llar; bellesa; celler; electrodomèstics; esports; farmàcia; ferreteria; floristeria / jardineria; informàtica; joieria; lleure i cultura; mobles i decoració; moda i complements; papereria / copisteria; restaurant, menjars i begudes; restaurants; roba i complements; salut; i serveis.

Per donar-se d’alta com a establiment al portal, cal emplenar un formulari a la pàgina web SlowShopping.cat, i el Departament de Dinamització Econòmica de l’Ajuntament de Salou en farà la validació i el publicarà a la plataforma.

Cal dir que la campanya SlowShopping, en favor del comerç local, vol difondre els valors de comprar en els comerços de la ciutat.

 

Galeria d'imatges

Slow Shopping - Lo Boté.jpg

Document Actions