Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’Ajuntament de Salou signa amb l’associació d’assistència Eluzai un conveni de col·laboració

Servirà per tirar endavant un projecte de recolzament assistencial a persones i famílies necessitades amb manca de recursos del municipi de Salou

dimarts 24 setembre 2013

La Associació d’Assistència Social Eluzai de Salou i l’Ajuntament han signat un conveni de col·laboració per tal que l’entitat continuï la seva tasca de recolzament a persones i famílies necessitades i amb manca de recursos. Eluzai és una entitat sense ànim de lucre, promoguda per l'església protestant de Salou, i creada per un grup de professionals i voluntaris, amb l’objectiu de donar resposta  a les necessitats bàsiques dels col·lectius més desfavorits. L’alcalde, Pere Granados i la presidenta de l’entitat, Margarita Barrios, han signat el conveni per tal que des d’Acció Social es mantingui una estreta vinculació i actuació a l’hora de treballar amb famílies i col·lectius en risc d'exclusió social marginals, donant suport assistencial, sociolaboral i educatiu a les persones més desfavorides del municipi, i contribuir a la millora del benestar socioeconòmic de les persones més necessitades. Eluzai també realitza accions formatives que promouen la inserció laboral de la dona. El batlle els ha felicitat per la bona tasca que desenvolupen i “pel ferm compromís amb aquelles persones de Salou que més estan patint la crisi, ajudant-los en el que puguin, ja sigui facilitant accés a roba i aliments o realitzant tallers per millorar la inserció laboral de les persones en atur”.

Aquest conveni s’emmarca dins política de l’Ajuntament de decidit suport a les entitats, col·lectius i ciutadans més implicats en la resolució dels problemes socials, en la participació ciutadana i en la promoció de la dona. 

El projecte d’Eluzai amb el qual es dóna resposta a les necessitats bàsiques de persones necessitades es du a terme de diverses maneres; mitjançant ajuts econòmics puntuals i urgents, distribució d’aliments, roba,... Les actuacions que se'n desenvolupen son des de la distribució d'aliments; la distribució gratuïta de roba, calçat i complements; la distribució de joguines a la campanya de Nadal o les ajudes econòmiques puntuals urgents; a més de tallers d’artesania o la formació 'Costuras que abren puertas', taller que té com a objectiu preparar les dones sense formació per al món del treball, promovent la inserció laboral d’aquestes.

Galeria d'imatges

DSCN1509.JPG
DSCN1509.JPG

Document Actions