Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’Ajuntament de Salou signa el contracte de la Llar d’infants municipal ‘La Balena Blava’

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha remarcat “les grans expectatives que tenim amb el projecte que avui hem signat per oferir uns serveis a les famílies amb els màxims nivells d’exigència i qualitat”

dijous 16 setembre 2010

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha signat avui el contracte per la gestió del servei públic de la llar d’infants municipal ‘La Balena Blava’ amb les empreses que es van presentar  al concurs públic de manera conjunta. Aquest contracte engloba  l’atenció educativa i assistencial dels infants de 0 a 3 anys, la prestació del servei de menjador, que inclou esmorzar, dinar, berenar i altres serveis de càtering i la gestió de l’espai familiar, és a dir, l’atenció de l’espai familiar conjuntament amb les seves famílies.

La concessió d’aquest contracte és de quatre anys i el concessionari es compromet a la prestació dels serveis amb els mitjans humans, tècnics i materials compromesos en la seva oferta. 

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha remarcat “les grans expectatives que tenim amb el projecte que avui hem signat per oferir uns serveis a les famílies amb els màxims nivells d’exigència i qualitat”.  La Balena Blava és un centre situat al carrer de l'Arquitecte Ubach de que acull el nivell educatiu dels 0-3 anys. Desenvolupa un projecte educatiu basat en l’atenció individualitzada i en la educació compartida entre família i escola. Es busca potenciar la integració i la interculturalitat així com les festes tradicionals locals i el coneixement de l’entorn. Compta amb una sala de psicomotricitat i una gran sala d’esbarjo. Es realitzen nombroses sortides educatives i disposen del suport de l’EAP: Equip d’Assessorament Psicopedagògic.

 


 

Galeria d'imatges

premsa.JPG

Document Actions