Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’Ajuntament de Salou signa el contracte de la Llar d’infants municipal ‘La Balena Blava’ i ‘El Cavallet de Mar’

dimecres 10 setembre 2014

El contracte de servei contempla  el servei d’escolarització amb les activitats i serveis propis d’una llar d’infants municipal com servei d’atenció,  formació, educació i custòdia dels infants usuaris del servei públic

L’alcalde de Salou, Pere Granados ha signat el contracte de gestió del servei de les llars d’infants municipals La Balena Blava i el Cavallet de Mar juntament amb la representant de la Unió Temporal d’empreses a la que ha estat adjudicada la gestió, Sandra Plaza.  La UTE està integrada per les persones físiques Sandra Plaza, Núria Ràfols i Montse Rovira. Aquest contracte tindrà una vigència de dos anys.

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha dit que “estem satisfets d’aquesta signatura amb aquesta empresa donat que desenvoluparan un projecte educatiu molt interessant i amb una atenció molt individualitzada així com una educació que té molt present a la família en el paper de l’escola” i ha afegit que “esperem que puguin donar servei al major nombre de famílies de Salou tot complint les seves necessitats i expectatives”. 


El contracte de servei contempla  el servei d’escolarització amb les activitats i serveis propis d’una llar d’infants municipal com servei d’atenció,  formació, educació i custòdia dels infants usuaris del servei públic. Aquests serveis i activitats s’ajustaran a les exigències que estableix la normativa aplicable per aquesta etapa educativa de primer cicle d’Educació Infantil. 
D’altra banda, també implica servei de menjador que cobreix la necessitat d’alimentació i descans dels infants usuaris del servei així com la cura i l’atenció el temps de migdia comprés entre que finalitza la jornada al matí i comença la tarda. Per últim, també implica el servei d’acolliment, servei complementari al d’escolarització consistent en el servei d’acolliment dels infants abans de l’inici de l’horari d’escolarització.


La UTPS encarregada ja desenvolupava la gestió a la llar La Balena Blava, un centre situat al carrer de l’Arquitecte Ubach de que acull el nivell educatiu dels 0-3 anys. Amb l’assignació d’aquest contracte es renova la gestió i es dona continuïtat a  un projecte educatiu basat en l’atenció individualitzada. Es busca potenciar la integració i la interculturalitat així com les festes tradicionals locals i el coneixement de l’entorn. Compta amb una sala de psicomotricitat i una gran sala d’esbarjo. Es realitzen nombroses sortides educatives i disposen del suport de l’EAP: Equip d’Assessorament Psicopedagògic. 
 
A partir d’ara, la UTP passarà també a gestionar el projecte ‘El Cavallet de Mar’ situada al Carrer de Domènec Sugrañes i Gras s/n amb una capacitat per més de 80 alumnes i un total de sis aules. L’import màxim assignat en aquest contracte és de 73.760,54. 

Galeria d'imatges

P1060169.JPG
P1060169.JPG

Document Actions