Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’Ajuntament de Salou signa el conveni per iniciar la segona fase d'obres d’accessibilitat

El projecte crearà un total de 176 guals i adaptarà les voreres per a les persones amb mobilitat reduïda

dilluns 07 febrer 2011

L’Ajuntament de Salou ha signat el conveni amb l’empresa Agrovial que realitzarà  la segona fase del projecte d’obres ordinàries del pla d’accessibilitat municipal de Salou que consistirà en la construcció d’un total de 176 guals a les vies urbanes de la ciutat per facilitar l’accessibilitat a les persones amb mobilitat reduïda.


Els 176 guals totals es distribuiran en tres zones diferents. Aquestes obres que s’iniciaran properament tindran una durada de dos mesos i tindran un import màxim d’execució de 124.481 euros.


A la zona 1: passeig Miramar, c/ del Sol, plaça Mossèn Muntanyola i c/València on es crearan un total de 75; la zona 2 formada per  c/Carles Roig, c/Guillem de Montcada, c/Cambrils amb Via Aurèlia i els carrers compresos entre C/Ciudad de Reus i c/Barcelona on es crearan un total de 68 guals i la zona 3 amb els carrers entre via Roma, via Aurèlia i camí Reial i C/ Berenguer de Palou i perpendiculars fins la via Augusta on en total es crearan 33 guals més. Aquest projecte consistirà en la demolició de determinats punts de la vorera, construcció dels guals i adaptació de les voreres, senyalització i actuacions per tal de poder adaptar el mobiliari urbà.
La Primera fase del Pla d’accessibilitat que es va dur a terme a finals de 2009 va  suposar una despesa de 193.279,94€. Algunes de les vies que es van beneficiar de les millores del Pla són: el c/ Llevant, el c/ del Nord, el c/ entre l’autovia Salou-Reus i l’avinguda Pere Moles, el c/ entre Pompeu Fabra i Carles Buigas, el c/ entre l’avinguda Carles Buigas i el c/Brussel•les… entre d’altres.
Actualment, l’Ajuntament de Salou està actuant a les vies urbanes, parcs i altres espais públics del municipi per tal de poder adaptar a l’ús d’aquestes instal•lacions per a les persones amb mobilitat reduïda. En aquest sentit, totes les noves actuacions urbanístiques que es deriven dels diferents projectes d’urbanització que es presenten a l’Ajuntament, per tal de ser acceptats i aprovats han de garantir en tot moment l’accessibilitat i la utilització amb caràcter general dels espais públics complint els criteris bàsics per la supressió de barreres arquitectòniques.


Galeria d'imatges

plnol_Pla_Accessibilitat.jpg

Document Actions