Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’Ajuntament de Salou signa els convenis amb les entitats Càritas i Eluzai, per a aquest any 2023

divendres 12 maig 2023

L’objectiu és ajudar a desenvolupar els seus projectes; i garantir els serveis assistencials, sociolaborals i educatius a les persones més necessitades

 

L’Ajuntament de Salou va signar, ahir dijous, al migdia, els convenis amb les entitats sense ànim de lucre, Càritas Interparroquial de Salou i Asociación de Asistencia Social Eluzai, per a aquest any 2023, per tal que puguin desenvolupar els seus projectes, “Ajut a persones/famílies més necessitades” i “Recolzament assistencial a persones i famílies necessitades amb manca de recursos del municipi de Salou”, respectivament.

Els actes de signatura, que van tenir lloc ahir, a l’Alcaldia, van ser presidits per l’alcalde Pere Granados, acompanyat de la regidora de Benestar, Serveis Socials i Igualtat, Estela Baeza.

Per part de Càritas Interparroquial de Salou, hi van assistir el mossèn Santiago Soro, rector de de l’Església Santa Maria del Mar de Salou i president de l’entitat; Esteve Tomàs, responsable de Càritas; i Josep Maria Calderó, vicari de les esglésies de Santa Maria del Mar i Sant Ramon.  

D’altra banda, de l’Asociación de Asistencia Social Eluzai, hi va ser present la presidenta, Patricia Ruiz, acompanyada del secretari de l’entitat i pastor de l’Església Protestant de Salou, Josué García.

L’objectiu d’aquests acords és garantir els serveis assistencials, sociolaborals i educatius a les persones més necessitades. També, unir esforços per coordinar el desenvolupament d’activitats i actuacions en matèria d’Acció Social, per contribuir al benestar social i a la igualtat d’oportunitat de les dones. Així com la distribució d’aliments, roba, calçat, i altres estris; ajuts econòmics, i formacions, entre d’altres serveis.

Galeria d'imatges

2.JPG
3.JPG

Document Actions