Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’Ajuntament de Salou signa un acord amb el Banc Sabadell que ofereix avantatges exclusius al personal del consistori per domiciliació de nòmina

Es suma a altres col•laboracions anteriors de l’entitat financera amb el consistori per finançar emprenedors i comerciants

dimecres 22 febrer 2012

La regidoria de Serveis Interns, Contractació i Patrimoni presidida per Mario García, vetllant pels interessos dels treballadors de l’Ajuntament ha signat un acord amb el Banc Sabadell que ofereix àmplies avantatges i ofertes personalitzades als empleats i empleades que vulguin fer-se clients de l’entitat. Una oferta que seria extensiva als seus familiars de primer grau.

L’acte presidit per Mario García, comptà amb la presència de Carlos Rodríguez Gangoso, director de l’Oficina del Banc Sabadell de Salou; i de José María Ríos Fernández, director de Pimes del Banc Sabadell.

Mario García, primer tinent d’alcalde va assenyalar que “aquest acord es suma a altres que l’entitat  Banc Sabadell, ja va signar a les instal·lacions de l’Ajuntament amb l’Associació 365 dies Vila Comercial de Salou i la regidoria de Promoció Econòmica, Comerç, Mercats i Consum, per finançar emprenedors i comerciants”.

Entre molts altres avantatges exclusius per domiciliació de nòmina adreçades al personal de l’Ajuntament cal destacar:

L’oferta del Compte Expansió amb zero comissions: d’administració i de manteniment del seu compte; devolució del 3% dels seus rebuts (fins a 20 euros mensuals dels seus rebuts de llum, gas, telèfon, mòbil Internet).

Targetes gratis, tant de dèbit com de crèdit (Visa Clàssic); reintegraments gratis en els més de 32.000 caixers Servired ( amb targeta de dèbit i per imports superiors a 60 euros).

Poder cobrar el dia 25 de cada mes la pensió de la Seguretat Social.

Línia Expansió del seu compte que els permetrà diners extres, de fins a 5.000 euros, per als seus projectes personals, d’una manera ràpida i senzilla

Avançament de la nòmina mensual, sense cobrar interessos ni comissions d’obertura, estudi o cancel·lació. I a un termini de fins a sis mesos.

Gestió gratuïta en el canvi de domiciliació de rebuts en només 30 dies i el compromís de servei de no tornar els seus rebuts domèstics i reposar les seves targetes en menys de 72 hores.

 

Document Actions