Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’Ajuntament de Salou signa un conveni amb Banc de Sabadell per ajudar als emprenedors

dijous 18 setembre 2014

L’objectiu principal d’aquest conveni  és donar suport a les iniciatives emprenedores que contribueixen a millorar les possibilitats de creació de llocs de treball

Aquelles persones que vulguin desenvolupar una projecte empresarial al municipi de Salou podran acollir-se al conveni signat entre l’Ajuntament de Salou i el Banc Sabadell per tal de donar recolzament als emprenedors si el projecte compleix els requisits de viabilitat. L’alcalde de Salou, Pere Granados i el representant de Banc Sabadell, Cèsar Antonio Suárez Iborra,  han signat avui aquest conveni de col·laboració per facilitar l’accés al crèdit. En aquesta signatura també ha estat present la regidora de Promoció Econòmica, Reyes Pino i Joan Carles Rodríguez, director de l’Oficina del Banc Sabadell a Salou.

L’objectiu principal d’aquest conveni signat entre el Banc Sabadell i la Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Salou és donar suport a les iniciatives emprenedores que contribueixen a millorar les possibilitats de creació de llocs de treball, formació i desenvolupament i creació d’empreses per tal de fomentar el desenvolupament econòmic i incrementar la competitivitat de l’economia salouenca, catalana i espanyola.


El batlle del Consistori, Pere Granados ha destacat que “fruit de l’interés comú i conjunt en l’aposta per l’emprenedoria s’ha materialitzat en aquest conveni que serà molt beneficiós per superar un dels principals esculls a l’hora d’emprendre com és la manca de finançament” i ha afegit que “l’empreneduria de nous projectes i idees és molt positiva per la persona però també pel municipi”.
M Reyes Pino, regidora de Promoció Econòmica, Comerç Mercats i Consum ha assenyalat “la importància  en aquest context de dificultats econòmiques de estendre la mà als emprenedors amb línies de crèdit i assessorament de professionals, per tal que puguin créixer i crear llocs de treball al nostre municipi”.
El producte que ofereix Banc Sabadell és el programa BStartup que inclou serveis financers adequats i en alguns casos exclusius així com assessorament financer per als emprenedors vinculats a convenis. A aquest producte per a emprenedors es podrà accedir a través de la derivació de l’Ajuntament de Salou.. Els emprenedors que necessitin el finançament ha de dirigir-se a la unitat d’Emprenedors de l’Ajuntament de Salou per tal de realitzar un estudi sobre la viabilitat del projecte o inversió que es pretén emprendre. Si l’Ajuntament emet un informe tècnic favorable, l’emprenedor acudirà a l’oficina designada pel Banc Sabadell portant aquest informe i la resta de documentació requerida. Finalment, l’avaluació i concessió del crèdit serà feta per les entitats financeres i/o crèdit del grup Banc Sabadell d’acord amb els criteris propis de l’entitat.
Altres ajuts als emprenedors
Cal recordar que Salou ja compta amb ajudes per nous emprenedors per tal d’afavorir la creació i l’establiment de noves empreses i consisteix en una aportació econòmica de 500 euros que s’atorgarà de manera directa tant a les persones físiques com jurídiques entre l’1 de gener de 2014 i el 30 de novembre d’enguany. La durada de l’activitat empresarial haurà de ser com a mínim d’un any i la subvenció es reporta el 50% als sis primers mesos de l’inici de l’activitat i el 50% restant als següents 6 mesos.  Les sol·licituds d’ajuts es presentaran al registre general de l’Ajuntament (OAC) i les consultes o assessorament sobre les ajudes es resoldran al departament de Promoció Econòmica de l’Ajuntament, a la primera planta o bé promocioeconomica@salou.cat i el telèfon 977309214.

Galeria d'imatges

home.jpg
P1060848.JPG

Document Actions