Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’Ajuntament de Salou signa un conveni amb el Consell Comarcal per impulsar al municipi el Programa de Garantia Juvenil de la Generalitat

dimecres 20 maig 2015

Aquest programa dóna resposta al joves en estat d’atur aportant-los una alternativa a la seva situació, o bé encarada a l’àmbit laboral o de caire formatiu

La Junta de Govern Local ha aprovat aquesta setmana la signatura del conveni de col·laboració que permetrà al municipi disposar d’una persona que assessorarà als joves que vulguin beneficiar-se i compleixin els requisits del programa Garantia Juvenil.

Aquest projecte s’articularà a les dependències del Punt d’Informació Juvenil on hi haurà la presència d’un tècnic especialitzat en el programa els dijous de forma quinzenal entre les 9 i les 13h per tal de donar resposta a totes les inquietuds dels joves que així ho demandin a partir del 4 de juny.

Aquesta iniciativa ha estat empresa de forma conjunta entre el Consell Comarcal del Tarragonès i les regidories de Joventut i Ocupació de l’Ajuntament de Salou. Tots els joves interessats poden adreçar-se al Punt d’Informació Juvenil o al departament d’Ocupació de l’Ajuntament per tal de concretar una visita amb el tècnic que encapçalarà el tema.  

Galeria d'imatges

masia.jpg
masia_tous.jpg

Document Actions