Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’Ajuntament de Salou signa un conveni amb la Generalitat per col·laborar en matèria de serveis socials

Diferents Consells Comarcals i municipis de més de 20.000 habitants han subscrit aquest protocol per tal de cooperar en matèria social i optimitzar recursos

divendres 16 juliol 2010

L’Ajuntament de Salou ha signat avui un Contracte Programa per a la coordinació entre el Departament d’Acció Social i Ciutadania i la Generalitat de Catalunya en matèria de Serveis Social juntament amb diferents Consells Comarcals i municipis de més de 20.000 habitants. L’objectiu d’aquest protocol é establir eixos estratègics, accions i el sistema de finançament en matèria de serveis socials per obtenir una millor eficiència i eficàcia en la seva gestió en el present 2010. Es tracta d’una segona fase de l'acord amb el Contracte Programa subscrit el 25 de juliol de 2008.

En aquesta signatura han participat el Consell Comarcal del Baix Camp, Alt Camp, Baix Penedès, Conca de Barberà, Priorat i Tarragonès. A més, els ajuntaments de municipis de més de 20.000 habitants com Calafell, Cambrils, Valls, Reus, Tarragona i Vendrell també l’han subscrit. 

En concret, amb l’Ajuntament de Salou, les línies prioritàries d’actuació es centraran en potenciar els següents aspectes:

- Serveis Socials Bàsics: Servei Bàsic d'Atenció Social, Serveis d'atenció domiciliària, Programa d'Atenció a la Dependència, Pla Local de Serveis Socials, Situacions d'urgència social, etc.

- Serveis d'Intervenició Socieducativa no residencials per a Infants i Adolescents: Programa de Centre Obert i Programa d’un preventiu.

- Acollida i Integració a persones estrangeres immigrades: Servei de primera acollida, Contractació de professionals de gestió de la diversitat, Promoció de la Igualtat d'oportunitats, etc.

- Programa d'Inclusió social.
 

Galeria d'imatges

DSCN3920.JPG

Document Actions