Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’Ajuntament de Salou signa un conveni de col•laboració amb l’Associació de Malalts d’Alzheimer

Els malalts d’alzheimer podran disposar d'un espai del Centre Sociosanitari de Salou per realitzar les activitats promogudes per l’Associació

dijous 14 abril 2011

L’Alcalde de Salou, Pere Granados juntament amb la regidora de Salut, Montserrat Porter, han signat avui un conveni de col•laboració amb l’Associació de Familiars de Malalts d’Alzheimer i STSGrup per tal de gestionar un espai que permeti realitzar activitats adreçades a les persones afectades d’aquesta malaltia al Centre Sociosanitari i Residència Assistida de Salou.

L’Ajuntament vol recolzar els objectius de l’Associació de Malalts d’Alzheimer   i col•laborar plenament  amb l’entitat per tal de posar a disposició dels malalts un espai  que reuneixi les condicions necessàries a nivell estructural i assistencial per poder  prestar un servei als afectats.

El centre cedirà gratuïtament un espai  per tal que l’AFAS pugui desenvolupar tallers amb els seus associats els dilluns i dimecres que siguin laborables en horari de matí.  L’AFAS posarà el personal professional necessari per tal de poder realitzar les activitats programades. 

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha explicat que avui que “estem molt satisfets de col•laborar amb l’AFAS i donar el nostre suport al seu programa  d’activitats així com ajudar en tot el que estigui en la nostra ma, a familiars i cuidadors que viuen aquesta situació”.

L'Associació de Familiars d'Alzheimer de Salou té com a objectius oferir la informació, suport i assessorament necessari al familiar i cuidador mitjançant un servei d’atenció al familiar, el contacte constant amb els socis, coneixent els recursos i professionals de la comunitat relacionats amb la malaltia. Aquesta associació treballa per sensibilitzar l'opinió pública i les institucions de la càrrega que suposa atendre el malalt d'Alzheiemer i els altíssims costos socials que això comporta; i donar a conèixer l'associació al municipi. Per la seva part, STSGrup és la empresa que gestiona el Centre Sociosanitari i Residència Assistida de Salou entre d’altres centres adreçats a la gent gran.

Galeria d'imatges

premsa.JPG

Document Actions