Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’Ajuntament de Salou signa un conveni de col.laboració amb l’Associació d’Assistència Eluzai

dimarts 03 març 2015

L’acord servirà per donar suport a persones i famílies necessitades amb manca de recursos del municipi

 

L’Ajuntament i l’Associació d’Assistència Social Eluzai de Salou han signat aquest migdia la renovació del conveni de col·laboració per tal que l’entitat continuï la seva tasca de recolzament a les persones i famílies necessitades i amb manca de recursos. Eluzai és una entitat sense ànim de lucre, promoguda per l’església protestant de Salou i creada per un grup de professionals i voluntaris per tal d’ajudar els més desfavorits.

L’alcalde, Pere Granados i la presidenta de l’entitat, Margarita Barrios, han signat el conveni per tal que des d’Acció Social es mantingui una estreta vinculació i actuació a l’hora de treballar amb famílies i col·lectius en risc d’exclusió social marginal, donant suport assistencial, sòciolaboral i educatiu a les persones més desfavorides del municipi. L’alcalde els ha felicitat per la bona tasca que desenvolupen i “pel ferm compromís amb aquelles persones de Salou que més estan patint la crisi”.

A la signatura del conveni també han estat presents la regidora d’Acció Social, Martina Fourrier i el pastor de l’església, Josué Garcia.

Aquest conveni s’emmarca dins la política de l’Ajuntament de suport a les entitats, col·lectius i ciutadans més implicats en la resolució dels problemes social, en la participació ciutadana i en la promoció de la dona.

Galeria d'imatges

eluzai.jpg
P1120857.JPG

Document Actions