Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’Ajuntament de Salou subscriu la taula laboral de les dones afectades per la violència de gènere

L’objectiu és facilitar la inserció laboral de les dones afectades per violència de gènere a la província de Tarragona.

dijous 20 maig 2010

L’alcalde de Salou, Pere Granados, juntament amb la regidora d’Acció Social, Dona i Immigració, Ana Narbona han subscrit avui la Taula Laboral del Camp de Tarragona, promoguda pel Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya, per a la inserció laboral de les dones afectades per la violència de gènere.

L’Ajuntament dona suport a aquesta plataforma per tal de facilitar el treball en xarxa entre totes les institucions i agents socials del territori i per facilitar la col·laboració entre institucions i agents socials. L’objectiu final és la inserció laboral de les dones en situació de violència de gènere a la demarcació del Camp de Tarragona.

 

Les institucions i agents que donen suport a la Taula Laboral Territorial posaran tots aquells recursos i esforços en la lluita contra la violència de gènere i en eradicar la violència masclista tot facilitant la independència econòmica de les dones afectades.

 

Aquesta plataforma es fonamenta en la Llei 5/2008 de 24 d’abril aprovada el 17 de juliol de 2008 al Parlament de Catalunya. La llei va assentar les bases per l’establiment de diferents actuacions que afecten a diverses administracions i agents socials implicats en l’abordatge de la problemàtica.

 

La regidora d’Acció Social, Ana Narbona, ha explicat que "totes les administracions del territori hem de treballar plegades amb la millor coordinació possible per afrontar des dels diferents angles una problemàtica que vulnera els Drets Humans de moltes dones a la nostra província".

Document Actions