Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’Ajuntament de Salou subvencionarà amb 130.600 euros les entitats locals

Les associacions culturals, festives, juvenils i de veïns poden presentar la seva sol·licitud abans del 30 abril

dijous 18 abril 2013

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Salou ha obert el període de presentació de les sol·licituds de les bases que regulen les subvencions per a les entitats culturals, festives, juvenils, així com per a les associacions de veïns durant el present 2013. La partida total de la subvenció puja a  130.595€, la mateixa quantitat consignada l’any passat, i que es repartirà segons les peticions i les prioritats de cada entitat, i d’acord sempre amb les bases aprovades. Totes les sol·licituds s’hauran de presentar a les Oficines d’Atenció al Ciutadà (OAC) de l’ Ajuntament de Salou,  fins 30 d’abril de 2013.
Per accedir a aquestes ajudes cal que les associacions desenvolupin activitats socioculturals, valorant especialment aquelles que fomentin la creativitat i la participació veïnal. Per la regidora de Cultura i Festes, Maria José Rodríguez, “des de l’àmbit municipal fem l’esforç per estar del costat de les entitats que treballen  en el nostre municipi i que, malgrat les dificultats econòmiques, continuen treballant aportar una valor afegit a la nostra societat”.
Així doncs seran subvencionades les activitats culturals programades i relacionades amb les arts escèniques i plàstiques, les ciències, les lletres, la música, les xerrades, col•loquis, cursos i conferències. A més, seran objecte de subvenció les activitats d’animació socioculturals, especialment les d’oci i de lleure destinades al foment de la creativitat i la participació veïnal. També es tindrà present a l’hora de concedir l’ajuda econòmica que les activitats tinguin lloc en el terme municipal de Salou o fora d’aquest, en el cas que es consideri d’interès per a la projecció exterior de la ciutat, i que complementin i/o supleixin la competència municipal.

Les sol•licituds per concórrer a les convocatòries d’aquestes bases s’han de formular mitjançant impresos normalitzats que es facilitaran a les oficines de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Salou. També es poden baixar de la pàgina web d’Internet a l’adreça www.salou.cat (dins de l’apartat “Gaudeix” / cultura i lleure; Entitats socioculturals) on es poden conèixer detalladament les bases d’aquesta ajuda.

Entre els requisits demanats, s’estableix que cal estar degudament registrats al Registre General d’Entitats de l’Ajuntament de Salou i cal tenir seu social o delegació al terme municipal de Salou. Els objectius i finalitats han de coincidir amb els establerts per les bases d’aquesta subvenció.

Document Actions