Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’Ajuntament de Salou torna a posar en marxa ‘Bons Compra Salou’, amb descomptes per a la campanya prèvia del Nadal

dijous 27 octubre 2022

L'àrea de Dinamització Econòmica posa a disposició de la ciutadania 150.000 euros per dinamitzar l'activitat econòmica de la ciutat, a través de la compra als establiments comercials, de serveis i restaurants de Salou

Els bons s'activaran el dilluns, 7 de novembre. Els comerços adherits a la campanya aplicaran un 30% de descompte a les compres, sobre una despesa màxima de 100€, sense que hi hagi un import mínim a invertir en cada compra. Cada persona es podrà beneficiar d'un estalvi total de 30€

L'alcalde Pere Granados ha argumentat que 'l'Ajuntament ha reprès aquesta iniciativa per incentivar el consum local al municipi'

 

L’Ajuntament de Salou, a través de l’àrea de Dinamització Econòmica, reprèn la campanya de descomptes ‘Bons Compra Salou’, posant a disposició de la ciutadania 150.000 euros, per tal de continuar dinamitzant l’activitat econòmica de la ciutat, atesa la proximitat amb la campanya prèvia del Nadal. Es tracta d’una iniciativa oberta a tots els comerços, la restauració i els establiments de serveis del municipi.

La iniciativa ha estat presentada, aquest matí, en roda de premsa, per l’alcalde Pere Granados, i el regidor de Dinamització Econòmica, Hèctor Maiquez.

Els bons s'activaran el dilluns, 7 de novembre. Els comerços adherits a la campanya aplicaran un 30% de descompte a les compres, sobre una despesa màxima de 100€, sense que hi hagi un import mínim a invertir en cada compra. Cada persona es podrà beneficiar d'un estalvi total de 30€.

Tenen accés a aquests bons les persones empadronades i/o propietàries de béns immobles, majors de 18 anys.

L'alcalde Pere Granados ha argumentat que "l'Ajuntament és al costat del teixit comercial, la restauració i els serveis de Salou”, de qui reben “un suport ferm”; i, "per això, ha reprès aquesta iniciativa, per tal d’incentivar el consum local al municipi”. Així mateix, "es tracta d’una campanya molt positiva per a les famílies salouenques, perquè creiem que en aquests moments de conjuntura econòmica, els bons, més que mai, són una bona ajuda per a les economies domèstiques", ha assegurat.

Així mateix, el regidor de Dinamització Econòmica, Hèctor Maiquez, ha mostrat la seva satisfacció pel fet de “poder posar, de nou, en marxa aquesta iniciativa que tan bona acollida té, tant per part dels establiments, com de la ciutadania del nostre municipi”.

Es tracta de la quarta edició dels Bons Compra Salou, una idea que va néixer fa dos anys per tal de dinamitzar l’economia i reactivar-la, arran de la pandèmia.

L’any 2021 es van beneficiar de la campanya 6.167 ciutadans/nes empadronats a Salou o propietaris de béns immobles. I es van fer un total de 5297 operacions. Es van aplicar 139.173,58€ en descomptes en bons i van tenir un impacte de 325.037€ en vendes, que es van repartir en dues parts, moda i complements, per una banda, i serveis, per l’altra (perruqueria, escoles); a més d’alimentació, restauració, joieria, joguets i electrodomèstics.

Cal destacar que el termini perquè els comerços s’hi inscriguin és obert. El llistat d’establiments participants s’anirà actualitzant al web https://extranet.salou.cat/bonssalou/adherits.php

 

Si sóc client/a?

El client/a, per poder beneficiar-se d’aquesta acció, haurà de registrar-se, només un cop, a la pàgina web bons.salou.cat, clicant a ‘Compra a Salou’, i omplir les dades sol·licitades. La persona rebrà un missatge SMS al mòbil, conforme ja està registrada, i ja podrà adreçar-se als comerços a gaudir dels descomptes. En el moment de fer la compra, caldrà portar sempre a sobre el DNI i el telèfon mòbil amb el qual es va registrar. D’aquesta manera, el comerciant validarà el codi SMS i s’aplicarà el descompte, a l’instant.

Cal recordar que l’aplicació es posarà en marxa a partir del proper 7 de novembre.

 

Si sóc un comerç?

Els comerços de Salou poden adherir-se a la campanya, registrant-se a la pàgina web de l’Ajuntament de Salou, al següent enllaç (fes clic aquí). Caldrà descarregar el document i omplir el formulari, i, per últim, enviar-lo, per correu electrònic, a promocioeconomica@salou.cat

En el moment de la compra, el comerciant haurà d’entrar a bons.salou.cat i clicar a ‘Sóc un comerç’. Haurà de demanar el DNI al client i posar l’import. El client li mostrarà el SMS per aplicar el descompte.

Per a més informació, cal contactar amb l’àrea de Dinamització Econòmica de l’Ajuntament de Salou, al telèfon 977 30 92 14, al WhatsApp 687 20 94 35, o al correu electrònic promocioeconomica@salou.cat

 

Fitxers adjunts

Galeria d'imatges

4.JPG
2.JPG
1.JPG
3.JPG

Document Actions