Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’Ajuntament de Salou ubica la deixalleria mòbil al carrer Arquitecte Ubach entre d’altres punts

Aquest sistema permet recollir les deixalles de materials que no poden ser dipositats en els contenidors habituals

dijous 10 gener 2013

L’Ajuntament de Salou ha presentat el calendari de la deixalleria mòbil pel proper any.  Com a novetat, la deixalleria es trasllada al carrer Arquitecte Ubach amb el carrer 30 d’Octubre  els primers i tercers dimecres i dijous de cada més.  Aquest sistema de reciclatge rotatori permet optimitzar recursos pel reciclatge de residus generats a la llar.

La deixalleria mòbil és una petita instal•lació dissenyada per rebre aquells residus  que, per les seves característiques, no poden ser dipositats en els contenidors de recollida selectiva habituals: matèria orgànica, vidre, paper i cartró, envasos i rebuig. Els residus són transportats a la deixalleria municipal on són seleccionats i separats per al seu transport a diverses plantes de reciclatge. A la deixalleria mòbil es pot dipositar ferralla, piles, pintures, oli mineral, aerosols, fluorescents, bombetes, bateries, dissolvents, residus informàtics.

La deixalleria s’ubicarà, a partir d’ara,  al carrer Arquitecte Ubach amb el carrer 30 d’Octubre, els primers i tercers dimecres i dijous de cada mes; al carrer Berlín amb carrer dels Estanyets estarà el primer i tercer dilluns i dimecres de cada mes. A la urbanització de Xalets de Salou, es situarà al Carrer de l’Avenç el primer i tercer divendres i cap de setmana de cada mes així com al carrer Barenys amb carrer València el segon i quart dilluns i dimarts de mes. Per últim a la urbanització Núria, es podrà trobar al carrer Cala Crancs entre el carrer Pins de Cintet i el carrer Punta del Cavall el segon i quart divendres i cap de setmana de cada mes.

L’objectiu des de la Regidoria de Medi Ambient és ubicar aquesta deixalleria mòbil a punts molt accessibles pel ciutadà per tal de facilitar la tasca de reciclatge i reaprofitament de deixalles.

Galeria d'imatges

foto_deixalleria.jpg
foto_deixalleria.jpg

Document Actions