Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’Ajuntament destinarà un fons per a projectes pedagògics i educatius dels centres docents

L’Ajuntament de Salou destinarà un fons de 606.000 euros a donar suport i promocionar iniciatives i projectes pedagògics que suposin un valor afegit a la programació escolar dels diversos centres d’ensenyament del municipi

dilluns 28 desembre 2009

Aquest projecte, que és anomenat Fons Educatius Salou, és fruït del conveni signat entre l’Ajuntament i l’Escola Elisabeth, en virtud del qual el centre es comprometia a que un cop feta la liquidació corrresponent, el sobrant resultant entre el valor de la venda dels terrenys de l’Escola Elisabeth i les despeses derivades de la construcció del nou centre, seria destinat a projectes culturals i educatius.

Segons l’alcalde, Pere Granados, “com que els fons són públics, la seva gestió es farà de forma directa per part de l’Ajuntament a través de diversos òrgans administratius depenents de l’Ajuntament i, per tant, el control econòmic, jurídic i financer serà competència de l’administració local”.
Afegia l’alcalde que “amb càrrec al fons, ens permetrà fomentar i potenciar anualment entre els joves de tots els centres docents, iniciatives i projectes de caire pedagògic destinats a la comunitat educativa”.

En la presentació dels objectius dels fons es va presentar el reglament que tindrà per objecte regular l’organització, les atribucions i el funcionament dels diversos òrgans de gestió del Fons Educatiu, així com establir les seves finalitats i els criteris mínims de gestió. L’alcalde manifestava al respecte que “en els òrgans col•legiats hi seran representats tots els centres educatius, perquè entenem que en aquest projecte hi ha d’estar implicada tota la comunitat educativa de salou”.  Matisava  també que “es tracta de destinar uns recursos econòmics a reforçar la tasca pedagògica dels centres, finançant propostes innovadores en el camp de l’educació, la formació i la cultura”.

A la presentació també hi van assistir el regidor d’Ensenyament, David Ninyà; el director de l’Escola Elisabeth, Antoni Ribas, i el president de l’AMPA de l’Escola, Tomás Carbonell. Ambdós representants de l’escola van manifestar la seva satisfacció davant aquest projecte, i van destacar “la bona sintonia i col•laboració amb l’Ajuntament a l’hora de plantejar el trasllat i la construcció de la nova escola, que ens ha permès millorar un projecte educatiu per Salou”.

Document Actions