Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’Ajuntament fa un homenatge a Dominga Grande com a representat de les dones grans

Aquesta tarda també han tingut lloc el Taller de Còctels i l’Espectacle de Dansa Sandra Rubi i Jesús Coca

dimarts 01 febrer 2011

L’alcalde de Salou, Pere Granados, juntament amb la regidora d’Acció Social, Ana Narbona han rendit homenatge avui en un acte organitzat pel Grup de Dones de Salou, a Dominga Grande Delgado com a representant de les dones grans de la ciutat. Es tracta d’un reconeixement emmarcat en el programa d’actes de la Festa Major d’hivern.

Dominga Grande va néixer a Puertollano (Ciudad Real) el 1917 i des del 1995 viu a la ciutat amb la seva filla i gendre. Es tracta d’una persona alegre, oberta i comunicativa Col•labora habitualment amb iniciatives socials i ha estat durant més de 14 anys la Castanyera de l’Escola Europa.  Els més al•legats afirmen d’ella que “és d’aquelles persones que es fan estimar allà on va”. Ha estat triada pel Grup de Dones de Salou per representar a les Dones Grans del Municipi durant aquest any.

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha expressat en nom de la ciutat “la més alta consideració i estima, un sentiment que em consta sent ella per Salou i la seva gent” i ha afegit que “ en nom del govern i de tota la corporació, vull transmetre un reconeixement molt especial i desitjar-li molts anys de bona salut en companyia de la seva família”. Granados ha ressaltat també que “ la gent gran són un exemple per a tots perquè ens han transmès valors, idees i posen a la nostra disposició la seva experiència i amor”. Els nens de l'Escola Europa també van voler fer-li un homenatge llegint un emotiu text donat que Dominga  va ser la 'castanyera' de l’escola durant molts anys.
 
Aquesta tarda també han tingut lloc altres actes destacats com l’Espectacle de Dansa de Sandra Rubi i Jesús Coca o el Taller de Còctels que s’ha realitzat a la Sala Mediterrània on s’han realitzat nombroses receptes de begudes.

Galeria d'imatges

premsa2.JPG
premsa3.JPG

Document Actions