Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’Ajuntament felicita el Club Bàsquet Salou per haver quedat subcampió a la final de la 40a Lliga Nacional Catalana EBA

dimecres 20 octubre 2021

L’alcalde Pere Granados, acompanyat del regidor de Foment de l’Esport, Daniel López, i del regidor de Participació Ciutadana, Hèctor Maiquez, va rebre l’equip ahir dimarts, al vespre, a l’Alcaldia, i li va fer lliurament d’una placa de reconeixement

Hi van assistir el president del club, Santiago Benito, junt amb gran part dels jugadors del Brisasol CB Salou i de l’equip tècnic, encapçalat per Jesús Muñiz


L’alcalde de Salou, Pere Granados, acompanyat del regidor de Foment de l’Esport, Daniel López, i del regidor de Participació Ciutadana, Hèctor Maiquez, va rebre ahir al vespre a l'Alcaldia la plantilla de jugadors del Club Bàsquet Salou i els membres de la junta directiva de l’entitat, en un acte de reconeixement per haver aconseguit arribar fins a la final de la Lliga Nacional Catalana EBA de Bàsquet 2021 i quedar subcampió.

L’alcalde va felicitar, en nom propi, i en el de l’Ajuntament, el Brisasol CB Salou i els va manifestar que se sentia “orgullós” per la seva bona feina i pel seu esforç. També els va garantir el suport institucional.

En el decurs de la recepció, Granados va fer lliurament d’una placa al president de l’entitat, Santiago Benito, i, posteriorment, autoritats i jugadors es van fer una fotografia de família.

Per la seva banda, el regidor Daniel López, va agrair la implicació del club amb el municipi, el treball del president i el de l’entrenador, que ha apostat per Salou, un fet destacable des del punt de vista de la “continuïtat de peces importants”. Pel que fa als jugadors, el regidor va dir que hi ha una bona base i també bons jugadors nous, que es troben a gust a Salou, i amb el projecte de treball del club, de l’equip i de l’Ajuntament.

El president del Club Bàsquet Salou, Santiago Benito, va assenyalar que “ha estat una victòria del bàsquet i de Salou, pel gran ambient i la gran organització que vam tenir”. Esportivament, va dir, “malgrat l’alt nivell de l’equip blaugrana, estem molt satisfets del fet que Salou hagi pogut acollir una final de Lliga Catalana”. També va destacar el fet d’haver jugat contra el Barça, ja que “és històric per a nosaltres”.

L’entrenador del CB Salou, Jesús Muñiz, va pronunciar també unes paraules d’agraïment cap als seus homes, tot destacant “els valors que ens ha inculcat el president, com l’esperit de sacrifici i implicació dels jugadors i del Club”. També va assegurar que “farem el possible per competir en cada partit i perquè Salou se senti orgullós de l’equip que té i de l’entitat”.

Finalment, el capità, Marc Morales, va remarcar que “hem de ser conscients del treball que hi ha hagut i també hem de ser ambiciosos”. Segons ell, “hem de portar el nom de Salou el més amunt possible i enguany hem d’anar a per totes”.

Galeria d'imatges

1.JPG
2.JPG
3.JPG

Document Actions