Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’Ajuntament finança una aula d’educació sanitària al CAR de Salou

dijous 12 febrer 2015

La regidoria de Salut Pública també ha lliurat material mèdic i d’oficina al centre d’alta resolució. En total s’han invertit fins a 6.000 euros.

 

El centre d’Alta Resolució de Salou ha destinat un espai de la primera planta a crear una aula d’educació sanitària, la qual, ha estat finançada en part per l’Ajuntament de Salou amb una inversió que supera els 4.000 euros. A més, des de la regidoria de Salut Pública, també s’han fet una donació de material que des del centre s’ha sol·licitat per tal de millorar alguns dels equipaments i serveis amb els que compta el CAR, i que pugen uns 2.000 euros més. En aquest sentit, s’ha comprat material divers, entre ells 4 pulsioxímetres pediàtrics; a més d’altres materials d’oficina i ofimàtica. 

L’alcalde de Salou, Pere Granados, junt amb la regidora de Salut Pública, Núria Buira i el regidor Ramon Pascual, han visitat les instal·lacions del CAR i han lliurat el material a més de veure in situ el resultat de les inversions municipals. En aquest sentit, l’adjunta a direcció, Núria Hernández, ha explicat que la nova aula es destina sobretot a la formació que les llevadores i les infermeres duen a terme amb les dones embarassades i que han generat un nou espai que estava sense servei donat que eren consultes que no tenien un ús concret.

L’alcalde ha explicat que “malgrat l’actual situació econòmica, des de l’Ajuntament s’intenta donar suport i col·laborar en tot el que sigui possible amb el Centre d’Alta Resolució donat que els ciutadans són els principals beneficiaris i no podem deixar de fer esforços en aquesta direcció”. Per la seva part, la directora del centre, Montse Gens, ha agraït la col·laboració de l’Ajuntament de Salou i la bona sintonia existent.

Galeria d'imatges

CAR.jpg
visita_al_car.JPG

Document Actions