Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’Ajuntament i Challenge Salou homenatgen les persones i organitzacions implicades en la realització de la prova internacional de triatló

divendres 08 octubre 2021

L’alcalde i president del Patronat Municipal de Turisme, Pere Granados, junt amb el director de qualitat de Challenge Family, Juanan Fernández, han lliurat avui uns obsequis a la Policia Local de Salou, a Mossos d’Esquadra, al Club Nàutic Salou, al Club Salou Triatló Costa Daurada, a la regidoria de Foment de l’Esport i al Patronat Municipal de Turisme

 

L’alcalde de Salou, Pere Granados, en representació de l’Ajuntament, i el director de qualitat de Challenge Family, Juanan Fernández, com a representant de Challenge Salou, han lliurat, aquest migdia, a l’Alcaldia, uns obsequis a la Policia Local de Salou, a Mossos d’Esquadra, al Club Nàutic Salou, al Salou Triatló Costa Daurada, a la regidoria de Foment de l’Esport i al Patronat Municipal de Turisme; en homenatge a la seva gran implicació durant l’organització i la realització de la prova internacional de triatló, que va tenir lloc el darrer 3 d’octubre.

L’acte ha comptat amb la presència del regidor de Foment de l’Esport, Daniel López; el vicepresident del Patronat Municipal de Turisme, Hèctor Maiquez; el coordinador de Serveis Turístics Municipals de l’entitat, Marc Espasa; el sotsinspector de la Policia Local de Salou, Manuel Hortal; el caporal de Mossos d’Esquadra, Xavier Ferré; el gerent del Club Nàutic Salou, Jordi Huguet; i el president del Salou Triatló Costa Daurada, Salvador Gran.

L’alcalde Pere Granados ha agraït a l’organització aquest "magnífic esdeveniment" i ha felicitat Juanan Fernández i tot l’equip de la Challenge Salou, pel seu èxit. A més, ha posat en valor el fet d'haver pogut comptar amb una edició amb 35 països representats, malgrat les dificultats de mobilitat.

Granados s’ha adreçat a totes les persones assistents, donant-los les gràcies per “la vostra implicació, la vostra feina, perquè sense la suma i l’esforç de tots vosaltres no hauria estat possible”; i ha remarcat, també, el treball realitzat des de la regidoria de Foment de l’Esport i des del Patronat Municipal de Turisme de Salou.

Per la seva banda, el director de qualitat de Challenge Family, Juanan Fernández, ha valorat molt positivament aquesta darrera edició. I ha assegurat que “hem donat un salt de qualitat; i, com a veí de Salou, estic molt orgullós del que hem sumat aquest any”, i del fet que “la unió i fusió que hem aconseguit en aquesta edició ha estat exemplar”. Així mateix, ha donat les gràcies a totes les entitats representades.

El regidor de Foment de l’Esport, Daniel López, ha mostrat el seu agraïment i satisfacció per la bona organització del certamen de la Challenge d’enguany; i també ha assenyalat que “hem de continuar treballant, de forma conjunta”.

Galeria d'imatges

ACTE CHALLENGE (5).png
ACTE CHALLENGE (2).png
ACTE CHALLENGE (3).png
ACTE CHALLENGE (4).png
ACTE CHALLENGE (6).png
ACTE CHALLENGE (7).png
ACTE CHALLENGE (8).png
ACTE CHALLENGE (9).png
ACTE CHALLENGE (10).png
ACTE CHALLENGE (11).png
ACTE CHALLENGE (12).png

Document Actions