Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’Ajuntament impulsa la recuperació de les activitats de la gent gran, amb la reobertura de l’Esplai Salou

dijous 21 abril 2022

L'alcalde de Salou, Pere Granados, es va reunir amb la Fundació La Caixa i representants de la gent gran de Salou, per tal que les instal·lacions de l'Esplai puguin tornar a desenvolupar l'activitat social i cultural d'aquest col·lectiu

Granados ha manifestat que 'per a aquest Govern sempre ha estat molt important el benestar i la qualitat de vida de la nostra gent gran, així com procurar atendre els seus interessos i demandes'

L’alcalde de Salou, Pere Granados, acompanyat del regidor delegat de Benestar i Serveis Socials, David González, i del regidor de Serveis Generals, Jesús Barragán es va reunir amb membres de l’Associació de la Gent Gran de Salou i representants de la Fundació la Caixa, titulars de la Llar de Jubilats de l’Esplai, per tal de tractar diversos aspectes relacionats amb la reobertura del local social, tancat des de la pandèmia.

Durant la reunió, es va posar damunt la taula que, un cop restablerta la normalitat, amb l’obertura de la mobilitat i la flexibilització de les mesures COVID, el local de l’Esplai podria tornar a estar disponible i reobrir amb les mateixes condicions de funcionament que abans del coronavirus.

Es va resoldre que el col·lectiu de la gent gran ja pot fer ús de les instal·lacions amb plena normalitat i tornar a participar de les diferents activitats socials que s’hi desenvolupen, relacionades amb l’entreteniment, la cultura i els tallers.

L'alcalde de Salou, Pere Granados, ha remarcat que "durant tot el procés de la pandèmia l’Ajuntament ha procurat ser al costat de les persones grans, atenent les seves necessitats i demandes, defensant els seus interessos i procurant oferir alternatives per mantenir les seves relacions socials".

Ha afegit que “sempre, per a aquest Govern, ha estat molt important el benestar i la qualitat de vida de la nostra gent gran".

Per la seva banda, el regidor de Benestar i Serveis Socials, David González, ha explicat que "ens mantenim al costat de les persones grans per millorar el seu benestar i contribuir al bé comú". Per això, "és important que tinguin un espai propi de relació social que els ajudi a establir i un cercle d'amistats actiu i creatiu".

Per part de l’Associació de Gent Gran de Salou, van participar a la reunió Aurora Canal, presidenta; Alberto del Hierro, Raimundo Gómez Crespo i Luis Pulido.

I per part de la Fundació La Caixa, Montserrat Buisán, directora corporativa de Programes Socials; David Velasco, director del Departament de Gent Gran; Lluís Aranda, coordinador de Gent Gran; i Lídia Albert, gestora social de Gent Gran de la Zona de Tarragona.

Galeria d'imatges

P1360330.JPG

Document Actions