Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’Ajuntament iniciarà la tercera fase d’obres del Cap Salou

Demà també es ratificarà per ple el document que proposa una connexió més directa entre l’Estació de l’Ave i el Municipi de Salou

dimarts 14 desembre 2010

L’Ajuntament aprovarà demà en el Ple Ordinari el projecte d’obres de pavimentació de voreres i renovació de l’enllumenat públic a la Zona del Cap Salou segons ha explicat avui l’alcalde de Salou, Pere Granados, durant la roda de premsa prèvia al ple. També han estat presents, el regidor d’urbanisme, Marc Montagut, el Regidor de Turisme, Alberto del Hierro i el regidor de l'àrea de Gestió Econòmica i Gestió Interna Jesús Barragán.

Aquestes obres son la tercera fase d’un projecte global de millora del barri que complementaran les finalitzades el mes d’agost.  Consistiran en  la pavimentació de les voreres i la instal•lació d’un nou enllumenat en els carrers Cala Crancs, Pins del Cintet i el pas públic d’accès a la Cala Crancs. El pressupost assignat per l’execució d’aquest projecte és de 275.642 euros i la durada prevista és de tres mesos.

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha explicat que “aquest govern té un compromís de millora amb el Cap Salou” i ha afegit que “ es tracta del resultat dels projectes que aquest govern està desenvolupant des del punt de vista de la micropolítica” .

La zona que va ser urbanitzada a finals dels anys 60 presentava una sèrie de mancances en les seves  instal•lacions. Pel que fa a les voreres que s’han de millorar una part ja estan pavimentades però de manera irregular. El projecte preveu millorar la pavimentació en 995 m. A més preveu, en el pas públic d’accés a la Cala Crancs, una escalinata que facilitar el pas des del C/ Cala Crancs fins la cala del mateix nom, amb un desnivell aproximat de 21 metres. L’esmentada escala formada per graons de pedra artificial està actualment molt malmesa a causa de la corrosió ambiental que ha patit l’indret. També es millorarà l’enllumenat donat que les instal•lacions actuals estan obsoletes
 Recordem que el mes d’agost es va finalitzar la segona fase consistent en completar la pavimentació de voreres i la instal•lació d’un nou enllumenat a la part del carrer Punta del Cavall (des del C/Pas de la Malla Dona fins a la Ctra del Far), el C/Mola d’Aires i el pas públic del mateix nom que enllaça els dos carrers.


Millora de la mobilitat amb l’Estació de l’Ave
Demà també es ratificarà per ple les  al•legacions addicionals al Pla director urbanístic de l’Àmbit Central del Camp de Tarragona. Aquest document que s’impulsa des de l’Ajuntament de Salou proposa una connexió més directa entre l’Estació de l’Ave i el Municipi de Salou. El Consistori proposa una millor connexió des de Salou a l’estació de l’Ave per tal de facilitar la mobilitat dels ciutadans i afavorir l’arribada de turistes.
El regidor d’Urbanisme, Marc Montagut, ha explicat que “es tracta d’una reclamació prioritària per dibuixar el futur de la ciutat de Salou donat que ens permetria una connexió amb les grans línies d’alta velocitat cap a Europa”. L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha afegit que “ com hem fet amb altres temes relacionats amb les infraestructures vitals pel Municipi engegarem tots els mecanismes a les nostres mans per dibuixar el model de ciutat que volem, bé connectada amb el territori i les infrastructures”.

Document Actions