Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’Ajuntament lliura un perinòmetre al Centre d’Alta Resolució

L’acte també ha servit per donar la benvinguda a la nova directora del CAP, la Dra. Montserrat Gens

dilluns 11 març 2013

L’Ajuntament de Salou ha lliurat aquest migdia al centre d’alta resolució de Salou un nou aparell, un perinòmetre per a l’àrea de ginecologia, en el marc de les relacions entre la regidoria de Salut Pública i el centre d’assistència del municipi. De fet, any rere any, es destina una partida del pressupost municipal per tal de dotar d’algun aparell el CAP, segons les necessitats que es detectin des del mateix centre sanitari.  L’acte, que s’ha dut a terme a alcaldia, ha comptat amb la presència de l’alcalde, Pere Granados i del regidor de l’àrea, Ramon Pascual. Per part del centre han acudit a la cita la nova directora, la Dra Montserrat Gens i la infermera en cap, Núria Hernàndez.

El batlle, després de donar la benvinguda a la nova directora, ha volgut destacar “la gran tasca i el servei que s’està prestant des del CAP vers la nostra ciutat, fet que ho avalen una sèrie de reconeixements”, a més, ha estès la mà “per seguir col·laborant en tot allò que ens sigui possible, com sempre hem apostat”.

Per la seva part, el regidor Ramon Pascual ha reiterat “la intenció de col·laborar i engegar conjuntament tot donant suport a totes aquelles activitats que beneficiïn a la població en  matèria sanitària i de prevenció”.

La nova directora, la Dra. Montserrat Gens que substitueix la Dra. Laura Palacios en el càrrec, ha assegurat que la direcció del centre serà continuista, apostant per millorar tot allò relacionat amb els processos de qualitat i com a centre de referència. Gens, treballa a Salou des del 1997 com a metge de família si bé ha estat un parell d’anys a Barcelona a la conselleria de Salut en comissió de serveis; per tant assegura ser plenament coneixedora de l’estructura i de les necessitats del municipi en matèria de salut.

Galeria d'imatges

f.JPG
f.JPG

Document Actions