Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’Ajuntament manifesta la seva satisfacció per la resolució que ratifica el tancament d’un local d’oci nocturn

divendres 17 juliol 2020

L’Ajuntament de Salou manifesta la seva satisfacció per la darrera interlocutòria del Jutjat Contenciós Administratiu núm. 2 de Tarragona, que denega la mesura cautelar que permet mantenir l’obertura del Tropical i, per tant, ratifica el tancament ordenat per l’Ajuntament davant l’incompliment reiterat de les normes sanitàries per part de l’esmentat local.

Un cop rebudes i analitzades totes les proves aportades per l’Ajuntament en tràmit d’audiència (vídeos i actes de la Policia Local), la jutgessa constata 'incompliment de les mesures sanitàries' per part de l’establiment i manifesta que 'la seva obertura suposa un risc sever per a la salut pública'.

 

Recordem que l’alcalde de Salou, Pere Granados, s’ha pronunciat en diverses ocasions apel·lant a la responsabilitat individual i col·lectiva davant el risc de contagi i reafirma que “des de l’Ajuntament sempre garantirem, prioritàriament, el dret a la salut i la seguretat de les persones, i que no permetrem cap activitat que la posi en risc, en un moment tan sensible”.

Per altra part l’alcalde agraeix la col·laboració dels locals d’oci nocturn de Salou que actuen amb responsabilitat i respecten les mesures de seguretat marcades per les autoritats sanitàries, de tal forma que “persones i establiments fem possible que Salou sigui un municipi sa i segur de COVID-19”. Afegia que “aquesta actitud és bàsica per reforçar el teixit empresarial i reactivar l’economia”.

Document Actions