Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’Ajuntament millora el traçat del Camí de Costa Salou

dilluns 28 agost 2023

  • S'han construït dos nous miradors, al tram del camí que, des del Santíssim i travessant les puntes del Cintet, condueix a cala Crancs
  • S'han substituït les escales d'accés per dues rampes d’uns 20 m de llargada, cadascuna
  • L’alcalde Pere Granados confia en que a l’octubre puguin estar finalitzades les obres del Camí de Costa


El Camí de Costa Salou compta amb dos nous miradors que se sumen als 41 existents, distribuïts pel litoral salouenc.

L’alcalde Pere Granados, acompanyat del regidor de projectes urbans, obra pública i ordenació, Xavier Montalà, va fer una visita a dos nous miradors, una obra des del Santíssim, fins a les puntes del Cintet, per arribar a cala Crancs, on s’ha construït un nou tram del camí de ronda, dues rampes d’uns 20 metres de llargada, cadascuna, que substitueixen les escales que hi havia, facilitant així l’accés i millorant el traçat. 

Granados ha explicat que “ja falta molt poc perquè puguem veure acabat tot el Camí de Costa Salou i perquè residents i visitants gaudeixin al màxim de la natura i els espectaculars paisatges, a través dels 43 miradors que hem construït”. En aquest sentit, ha explicat que a “l’octubre ja pot estar pràcticament tot connectat per recórrer els 9 km de litoral que hem recuperat i puguem passejar per punts on fa un temps era impossible fer-ho”.

Cal destacar que un cop finalitzat tot el projecte, el Camí de Costa Salou s’estendrà des del barranquet de Sant Pere, al límit del terme municipal, a Ponent, fins al Racó de Salou, a Llevant.

Pel que fa a la Ruta dels Miradors, cal recordar que alguns d’aquests punts d’observació estan integrats dins de les 25 platges, cales i caletes del municipi. I, d’altres, en els vuit parcs que es poden localitzar al llarg del Camí de Costa Salou.

Galeria d'imatges

2.jpg
3.jpg
4.jpg

Document Actions