Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’Ajuntament obre noves zones wifi amb ‘SALOU CONNECTA’T’

El Centre cívic, l’Escola de Música i el TAS incorporen la connexió a Internet

dimarts 01 juny 2010

L’Ajuntament de Salou amplia les zones on ofereix una connexió a internet als ciutadans, incorporant nous espais de cobertura mitjançant la tecnologia sense fils Wifi. Els nous espais es situen en l’àmbit del propi edifici corporatiu, el passadís que connecta amb el Centre Cívic i l’Escola de Música, i també a les sales de conferències i convencions (Sales Mediterrània i Europa)  així com els espais al voltant del Teatre Auditori. La cafeteria , a la planta soterrani també s’ha dotat d’aquesta tecnologia, facilitant que , des des qualsevol dispositiu que suporti la tecnologia Wifi, es pugui accedir a la xarxa internet.

D’aquesta forma, un usuari que, des del seu dispositiu Wifi (portàtil, smarphone, iphone, PDA, etc.) detecti la xarxa sense fils SALOU CONNECTA’T, rebrà una pàgina captiva que l’informarà de les condicions d’ús, i permetrà l’accés a la xarxa internet.  No es tracta d’un accés ilimitat, el sistema no permet alguns serveis com P2P, POP3, SNMP i també es limita el temps i l’ample de banda de la connexió per cada usuari. Així mateix, el sistema incorpora un filtratge de continguts web visitables.

L’Ajuntament ha marcat les zones amb cobertura Wifi operatives amb el logotip del projecte SALOU CONNECTA’T, i en les properes setmanes anirà ampliant aquestes zones, en ubicacions municipals com les sales de formació, sala de premsa, sala de plens i també a la sala de butaques del propi TAS i alguns espais al pavelló municipal.

Els interessats podran trobar més informació d’aquesta iniciativa municipal per apropar les TIC als ciutadans es pot consultar al web www.salou.cat .

Galeria d'imatges

logo_ok.jpg

Document Actions