Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’Ajuntament posa a disposició de la ciutadania tota la informació de Salou sobre les Eleccions Generals a la web municipal

divendres 26 abril 2019

Durant el diumenge 28 d’abril s’aniran actualitzant les dades per notificar sobre la participació i l’escrutini en temps real

L’Ajuntament de Salou actualitzarà de manera continuada tota la informació sobre la participació i l’escrutini de les Eleccions Generals d’aquest diumenge 28 d’abril a la web municipal. A les 12 i les 18 hores, es notificarà de l’estat de la participació, i finalment, un cop fet el recompte final de les meses electorals del municipi, es plasmaran els resultats municipals de les Eleccions Generals, amb el tant per cent final de participació i els vots totals al municipi.

També s’incorporarà la llista dels partits polítics amb el seu corresponent resultat de vots, pel que fa a les eleccions del Congrés dels Diputats; així com una infografia que projecte els resultats finals al municipi de Salou.

Tota aquesta informació es podrà consultar a l’apartat web de les Eleccions Generals 2019 de la web municipal. Actualment, ja compta amb tota la informació per poder consultar el cens electoral, el calendari de les Eleccions, el llistat de col·legis i meses electorals a Salou i un enllaç directe a la pàgina web del Ministerio de Interior per consultar durant el diumenge el resultats de les eleccions del Senat.

Document Actions