Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’Ajuntament presenta el Primer Campus Futbolístic Ciutat Salou 2010

El Campus vol promoure l’esport a la base de la societat fomentant valors de convivència i companyerisme

dimecres 19 maig 2010

L’alcalde de Salou, Pere Granados, juntament amb el regidor d’Esports, David Ninyà i el esportista professional Felip Ortiz, han presentat avui en roda de premsa el nou Campus Futbolístic Ciutat de Salou 2010 que començarà el proper 12 de juliol i que estarà adreçat a infants i joves d’entre 6 i 15 anys. La direcció tècnica i esportiva d’aquest Campus l’assumeix Felip Ortiz actualment porter del Nàstic de Tarragona i amb una reconeguda trajectòria esportiva.

El Campus que es centrarà exclusivament en el futbol tindrà una duració de quatre setmanes que començaran a partir de la tercera setmana de juliol i fins la segona del mes d’agost. El Campus tindrà diferents escenaris com l’estadi de futbol, les piscines municipals, el Pavelló esportiu o la zona esportiva de la platja. L’horari serà de 9 a 17 hores i tindrà un màxim aproximat de 50 nens per setmana. Comptarà com a convidats especials amb jugadors professionals de 2º i 3ª divisió que explicaran als nens la seva experiència i participaran en el desenvolupament de les activitats.

L’alcalde ha remarcat que "aquest tipus d’activitats ens ajuden a promocionar l’esport des de la base de la nostra societat". Per la serva part, el regidor d’Esports, David Ninyà, ha afirmat també que "volem fer una aposta potent per la tasca esportiva, formant els infants i joves com a esportistes i sobretot com a persones". Felip Ortiz ha assegurat que espera que aquesta iniciativa tingui una gran acollida a Salou donat que "em fa molta il·lusió" i ha detallat que comptarà amb "esportistes amb nivell d’entrenador i monitors de la ciutat de Salou".

Document Actions