Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’Ajuntament realitza millores en el CEIP Europa

Els treballadors que realitzen les tasques de reforma van ser contractats pel Pla Ocupacional que dona feina a persones en situació d’atur

dijous 12 agost 2010

Un grup de treballadors del Pla Ocupacional estan realitzant treballs de pavimentació exterior de dos patis del CEIP Europa així com noves línies de canal de recollida d’aigües per millorar el sanejament d’aigües del pati.  Les actuacions que s’estan duent a terme en el CEIP Europa ubicat al Passeig Trenta d’Ocutbre consisteixen en la pavimentació de dos parts de pati i la millora de la recollida de l’aigua.

Aquestes feines impliquen la col·locació de vorada de formigó i jardineria així com la realització de línia d’imbornals per evitar l’excés d’aigua a la pista de joc pavimentada. Aquestes millores implicaran dos desguassos connectats a la línia existent soterrada.

Aquestes feines s’emmarquen en el Pla Ocupacional que va començar al mes de juliol en el que un total de 61 persones van ser  contractades en el marc del Pla Especial d'Ocupació Local (PEOL2010).  Les persones contractades desenvoluparan el seu treball en els àmbits com el projecte actual,  la Rehabilitació d'Edificis i Equipaments Municipals. La durada de la contractació dels treballadors participants serà per un període de 6 mesos i la seva jornada implica un 30% de formació en matèries com Formació i Orientació Laboral, Seguretat i Salut Laboral, Medi Ambient, Català , Hàbits de treball, etc. Aquest projecte es va posar en marxa en col·laboració amb el Servei d'Ocupació de Catalunya i cofinanciats pel Fons Social Europeu.

Galeria d'imatges

premsa.JPG

Document Actions