Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’Ajuntament reconeix la carrera de la professora de l’Escola Europa, Maria José Turmo

divendres 27 juny 2014

Maria José ha reconegut el treball del seu equip i ha destacat que marxa molt satisfeta del treball que ha desenvolupat “amb els deures fets” i amb ganes de començar una nova etapa


L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha lliurat una placa de reconeixement a Maria José Turmo,  professora de l’escola Europa després de 40 anys de dedicació professional. En l’acte, també ha estat present la regidora d’ensenyament, Júlia Gómez , el director de l’escola, Josep Maria Alfonso  i nombrosos professors del centre que han volgut acompanyar Maria José Turmo en aquest acte de reconeixement.  
La professora Maria José, nascuda a Barbastre, va començar la seva vida laboral a partir del 1974.  Destinada a Salou, al Col·legi Europa des de 1985 i fins l’actualitat.   Des l'1 de juliol de 2001 fins al 30 juny 2006 va realitzar funcions de direcció en aquesta escola.  La professora sempre ha fet nombrosos cursos, cursets, colònies, activitats i projectes durant tots aquests anys. 
 
Pere Granados ha volgut destacar la vocació professional de Maria José i ha resaltat la seva gran vocació i empenta per assumir els reptes que ha viscut durant la seva carrera professional a Salou i la voluntat de col·laboració i predisposició també amb l’Ajuntament de Salou des dels seus inicis. Per la seva part, Maria José ha reconegut el treball del seu equip i ha destacat que marxa molt satisfeta del treball que ha desenvolupat “amb els deures fets” i amb ganes de començar una nova etapa.

Galeria d'imatges

premsa4.jpg
premsa2.jpg
premsa4.jpg
premsa2.jpg

Document Actions