Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’Ajuntament reconeix la tasca de Montserrat Abella en el món educatiu

Montserrat ha estat professora de l’IES Jaume I durant 14 anys

dimarts 02 juliol 2013

L’alcalde de Salou, Pere Granados, acompanyat de la regidora d’Ensenyament, Júlia Gómez, han realitzat un acte de reconeixement amb motiu de la jubilació de Montserrat Abella professora de l’IES Jaume I. La professora ha estat acompanyada de la directora de l’institut, Montse Vallès i del seu marit, Zacarias Henar juntament amb la seva filla i nombrosos professors de l’institut.

L’alcalde li ha traslladat l’agraïment en nom de la Corporació i del municipi per la feina realitzada en la formació de molts ciutadans de Salou i ha encoratjat a tots els professors a continuar treballant pel futur dels joves de Salou. Joan

Montserrat Abella va finalitzar els estudis de magisterio a Lleida el curs 1976, especialitzada en Filologia Anglesa.  Durant el curs 78-79 va ser destinada a la Gunnesbury Grammar School de Londres. Abella ha desenvolupat la seva tasca en divereses escoles com per exemple, l’Escola Mestral de Vila-seca però des de 1999, ha treballat a l’Institut Jaume I de Salou, al Departament de Llengua Catalana. Montserrat Abella ha agraït el reconeixement i ha recordat amb satisfacció els anys dedicats a l’ensenyament.

 

Galeria d'imatges

premsa_grup.JPG
premsa_grup.JPG

Document Actions