Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’Ajuntament reconeix la tasca docent de Joan Vives i Queralt

Joan Vives ha treballat com a mestre a l’escola Santa Maria del Mar durant 35 anys

divendres 28 juny 2013


L’alcalde de Salou, Pere Granados, acompanyat de la regidora d’Ensenyament, Júlia Gómez, han realitzat un acte de reconeixement amb motiu de la jubilació del professor Joan Vives i Queralt de l’escola Santa Maria del Mar.  El professor ha estat acompanyat per la directora de l’escola Santa Maria del Mar, M. Carmen Miró Solé, juntament amb la seva família i els professors del centre.

Granados ha lliurat un placa de record i de reconeixement a Vives per la seva dilatada tasca docent de 38 anys. Joan Vives ha treballat com a mestre a l’escola Santa Maria del Mar durant 35 anys. En els seus inicis va treballar un any al col•legi Sant Francesc de Reus i dos anys al col.legi Mare de Déu de la Roca de Mont-roig.

L’alcalde li ha traslladat l’agraïment en nom de la Corporació i del municipi per la feina realitzada en la formació de molts ciutadans de Salou i ha encoratjat a tots els professors a continuar treballant pel futur dels joves de Salou. Joan Vives ha agraït el reconeixement i ha recordat amb satisfacció els anys dedicats a l’ensenyament.

Galeria d'imatges

premsa.JPG
premsa.JPG

Document Actions