Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’Ajuntament recupera les barques varades del Port de Salou

L’escola taller de serralleria rehabilita aquests elements històrics que formen part del paisatge tradicional mariner de Salou

dimarts 13 juliol 2010

L’escola taller de serralleria, dintre del projecte ocupacional Salou Ocupa’t Jove II han recuperat les barques varades, situades a l’Espigó del Moll del Port de Salou. La reparació ha estat realitzada per nou persones que han treballat durant quatre setmanes en les feines de rehabilitació.

La reparació ha consistit en recuperar les cobertes que estaven fetes malbé, reforçar l’esquelet de les barques i recobrir de nou la fusta així com treballs de restauració de la pintura originària. S’ha refet la coberta i s’ha reforçat l’estructura d’aquests elements mariners  També s’ha aplicat una capa de fibra de vidre, material químic aïllant i molt resistent que evitarà que es puguin tornar a fer malbé.

Les barques encallades formen part dels elements històrics del paisatge tradicionalment mariner de Salou que necessitaven una restauració donat que durant molts anys no havien tingut cap manteniment ni revisió i necessitaven recuperació per tal de preservar la seva imatge original.

Les persones que han treballat en aquesta rehabilitació formen part del ‘Salou Ocupa’t Jove’ un projecte integrat en les polítiques municipals d’ocupació que ha desenvolupat un pla que busca la professionalitat necessària per la futura inserció laboral dels seus participants.

Galeria d'imatges

CIMG4861.JPG
CIMG4989.JPG

Document Actions