Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’ajuntament repararà el paviment a diferents vials al nucli urbà de Salou

Les empreses interessades caldrà que s’adrecin al perfil del contractant. Les dades estaran al perfil del contractant quan s’hagi acabat el tràmit d’exposició pública i el projecte estigui aprovat definitivament

dijous 03 juliol 2014

  
El pressupost d'execució per contracte d'aquestes obres, ascendeix a 171.742,60 €

L’ajuntament de Salou realitzarà una reparació selectiva en diversos trams de paviment asfàltic malmès de diferents punts del vial, tots ells dins del nucli urbà de Salou. Els trams de paviment que seran millorats presenten actualment  alguna deformació i esquerdes que poden significar un perill, sobretot pels vehicles de dues rodes. Es tracta d’un punt aprovat en la darrera Junta de Govern Local i que pròximament sortirà a concurs. 
 
En concret, es tracta renovar i millorar, principalment la capa de rodament del vial, tret del tram que afecta a la parada de Bus del C/ Pompeu Fabra, tocant a l’Av. Carles Buigas on s’ha produït una important deformació que requerirà  la seva renovació total inclosa la base més interior d’aquest punt.  

 
El pressupost d'execució per contracte d'aquestes obres, ascendeix a 171.742,60 €. En concret, els punts on es realitzaran reparacions seran Av. Carles Buigas ( 784,00 m²), C/ Amposta (141,00 m²), C/ Pompeu Fabra ( 45,00 m²),  C/ Nord cruïlla C/ Berlín ( 45,50 m²), C/ Sol cruïlla C/ “B” (40,00 m²), C/ Carles Roig (532,00 m²), C/ Barcelona (70,00 m²), C/ del Mar ( 66,00 m²), C/ Barenys (578,00 m²), Zona C/ Replanells  (376,00 m²), Ctra. de la Costa  (703,00 m²), C/ València (173,00 m²). Les empreses interessades caldrà que s’adrecin al perfil del contractant. Les dades estaran al perfil del contractant quan s’hagi acabat el tràmit d’exposició pública i el projecte estigui aprovat definitivament.
 

Galeria d'imatges

Ctra_Costa_2.JPG
CARRETERA_HOME.JPG

Document Actions