Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’Ajuntament repararà la coberta del pavelló esportiu de Salou

La rehabilitació d’aquesta infraestructura evitarà les filtracions d’aigua que es produeixen actualment quan plou

dimecres 03 juliol 2013

L’Ajuntament de Salou rehabilitarà la coberta metàl•lica del Pavelló Municipal d’Esports que pateix filtracions d’aigua de manera puntual quan plou. La rehabilitació consistirà en la col•locació d’una coberta metàl•lica inclinada amb canals que recolliran l’aigua. En total, la inversió que es realitzarà és de 174.322 procedents del Pla Fomit 2013.

L’actuació a dur a terme consisteix en la creació d’una nova cobertura impermeable  en els nivells primer i segon, és a dir, els nivells superior i intermedi. La superfície aproximada d’actuació és en realitat de 1.683 metres quadrats.

Concretament, l’actuació consistirà en la neteja i arrencada de l’aïllament de poliuretà existent, el desmuntatge i acompanyament de canalitzacions de tubs que recullen aigua de diferents nivells de la cobertura i la traslladen a altres nivells inferiors, la creació d’una nova envolvent impermeable, en els nivells primer i segon.
Amb aquesta actuació, el Pavelló Municipal d’Esports on es desenvolupen nombroses activitats esportives, lúdiques i culturals tindrà una cobertura més apropiada i adequada evitant les molèsties que generava la filtració d’aigua.

En total, la inversió que es realitzarà és de 174.322 procedents del Pla Fomit 2013. El FOMIT és el Fondo para la modernización de infraestructuras turísticas, depenent del Ministerio de industria, energía y turismo i tenen com a objecte continuar incrementant els serveis i la qualitat de les platges i el seu entorn

Galeria d'imatges

2002_PAVELLO_MUNICIPAL_04.JPG
2002_PAVELLO_MUNICIPAL_04.JPG

Document Actions