Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’Ajuntament signa el conveni per remodelar la vorera Nord del Passeig Jaume I

En la reforma que millorarà la imatge d’aquesta via s’utilitzarà pedra natural respectant l’estil amb el que va ser creada

dimecres 09 gener 2013

L’Alcalde de Salou, Pere Granados, ha signat avui el conveni per remodelar la vorera Nord del Passeig Jaume I amb  l’empresa Rovesa 2000. Aquestes obres consistiran en la millora de la vorera nord del passeig Jaume I, entre la Plaça Bonet i l’Avinguda Andorra, inclòs la seva cruïlla. Estar previst restablir les rajoles trencades del passeig que dona accés a comerços i habitatges amb pedra natural respectant l’estil amb que va ser creat.

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha explicat que “es tracta d’una reforma necessària  donada la importància d’aquest eix per la seva  ubicació en la imatge de Salou i el turisme així com per la importància que té com a via d’ accés i trànsit als comerços i habitatges de la zona”.  Un dels aspectes a destacar en aquesta reforma és que és respectarà  el disseny existent actual i s’utilitzarà el mateix material de pedra natural que es va fer servir en la seva creació.

La vorera nord del passeig Jaume I correspon al conjunt de voreres que delimiten amb els edificis i locals de serveis que complementen l’aspecte turístic del passeig. Aquestes voreres van construir-se l’any 1992, i posteriorment es va ampliar amb la franja d’un metre d’amplada que correspon amb la il•luminació i les palmeres. Des d’aleshores les actuacions que s’han dut a terme han estat puntuals. Amb aquest conveni signat avui, la reforma serà complerta fins a recuperar tots els trams que la configuren i ho necessitin.


S’actuarà sobre els paviments existents, de pedra de la Sénia i llambordes de la Sénia al llarg de la vorera nord del Passeig Jaume I. Les actuacions es realitzaran per trams, comprenent-se un total de 12 trams. Es prioritzarà una adient senyalització donada la important i variada influència de serveis que es donen a través de la vorera, com són parades d’autobús, accessos a passos de vianants, a aparcaments, a locals comercials.

La superfície d’incidència aproximada de 5.840 m2 repartits en uns 1.200 metres lineals de passeig on només s’actuarà en aquells trams o desperfectes que calgui reformar. L’adjudicació de les obres ha estat realitzada per un import de 457.937,15 €

Galeria d'imatges

premsa.JPG
premsa.JPG

Document Actions