Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’alcalde de Salou acomiada als alumnes moscovites d’intercanvi a l’IES Marta Mata

L'IES Marta Mata realitza aquest programa en el marc de l’assignatura de rus impartida com assignatura optativa entre els alumnes de segon i tercer

dimarts 29 octubre 2013

L’alcalde de Salou, Pere Granados i la regidora d’Ensenyament, Júlia Gómez han acomiadat conjuntament amb els professors i la Directora del Centre, Carme Sans, a un  grup d’alumnes del col•legi rus Miguel Hernández de Moscú que han passat  una setmana a la capital de la Costa Daurada. Els joves han dut a terme un intercanvi –per quart any consecutiu- amb els alumnes de l’IES Marta Mata al municipi de Salou. Arran de l’intercanvi cultural l’escola salouenca -on s’imparteix rus com a assignatura optativa entre els alumnes de segon i tercer- també tornarà la visita al centre moscovita en els propers mesos.


L’alcalde, Pere Granados, junt amb la regidora d’Ensenyament, Julia Gómez, han visitat l’IES Marta Mata on ha dedicat unes paraules per clausurar la estada dels joves de 14 a 16 anys a l’Institut i a la ciutat de Salou. El batlle ha remarcat “l’esforç que realitza l’escola en fomentar l’intercanvi cultural entre Rússia i Salou que cada cop estan més a prop donats el fluxos de turisme que rep la nostra ciutat” i ha assegurat que “em sento molt orgullós de la feina que fan tan els alumnes com l’equip docent en poder desenvolupar aquesta experiència d’intercanvi entre ciutats cada cop més agermanades”.

Galeria d'imatges

Premsa.JPG
Premsa.JPG

Document Actions