Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’alcalde de Salou agraeix a la Brigada municipal la seva implicació i compromís durant la pandèmia COVID-19

dimarts 16 juny 2020

Pere Granados, acompanyat del regidor de Projectes Urbans: Control d'Execució d'Obra Pública, Pedro Madrona, s’ha reunit recentment amb l’encarregat Juan Milán, i amb la resta de la plantilla

Durant el període de confinament, els treballadors s’han mantingut en actiu i han fet torns al 50% d’assistència

L’alcalde de Salou, Pere Granados, acompanyat del regidor de Projectes Urbans: Control d'Execució d'Obra Pública, Pedro Madrona, ha visitat, recentment, la nau de la Brigada municipal, reunint-se amb el seu encarregat, Juan Milán, i amb la resta de la plantilla.

Granados els ha agraït la seva “gran implicació i treball durant la pandèmia de la COVID-19”, ja que “gràcies al seu esforç i compromís, s’ha pogut fer front, amb èxit, a les adversitats, garantint un servei essencial, com és el manteniment de la ciutat”, un factor clau per “garantir la seguretat i benestar de la ciutadania”.

Per la seva banda, el regidor Pedro Madrona ha valorat positivament “la capacitat d’adaptació de la Brigada municipal, que ha anat realitzant les tasques que anaven sorgint, prioritzant aquelles que eren de vital importància”. L’edil ha felicitat tota la plantilla per la seva “predisposició”, i els ha assegurat que “sempre comptaran amb el nostre suport”.

Cal dir que, actualment, la Brigada municipal és formada per 10 treballadors. Durant el període de confinament, s’ha adaptat a les circumstàncies, mantenint la totalitat de la plantilla en actiu, i fent torns al 50% d’assistència, per tal de garantir l’eficiència del servei, així com la seguretat dels professionals.

Galeria d'imatges

1.1.jpg
2.1.jpg
3.1.png
5.jpeg

Document Actions