Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’alcalde de Salou agraeix als treballadors i treballadores voluntaris de Creu Roja Salou la seva gran tasca, ajudant les famílies més vulnerables

dijous 07 gener 2021

Pere Granados s’ha entrevistat, avui, amb la vicepresidenta local de Tarragona i referent del Punt d’Atenció Creu Roja Salou, Marina Peláez, a la seu de l’entitat, ubicada al Parc de la Ciutat

Actualment, Creu Roja Salou compta amb 30 persones voluntàries, i atén, presencialment, els dimecres i dijous, al matí, i amb cita prèvia, trucant al telèfon 618 76 94 05

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha visitat, avui, la seu de Creu Roja Salou, ubicada al Parc de la Ciutat, on s’ha entrevistat amb la vicepresidenta local de Tarragona i referent del Punt d’Atenció Creu Roja Salou, Marina Peláez. També hi han estat presents Anna Ciurana i Sebastián Caravaca.

Pere Granados ha valorat de forma molt positiva els bons resultats de la campanya de recollida de joguines per part de l’entitat, i ha encoratjat tots els treballadors i treballadores que presten el seus serveis, de forma voluntària, a “continuar la tasca social que realitzen per tal d’ajudar les persones i famílies més vulnerables”; agraint-los, també, la seva labor, ja que "sou una peça clau i esteu fent una gran feina”, ha dit.

L’alcalde de Salou també ha felicitat els responsables de l'entitat perquè “heu aconseguit reactivar-ne, de forma notable, el voluntariat”.

Per últim, Granados ha posat en valor “la importància de treballar, conjuntament i coordinadament, amb entitats del municipi com Creu Roja Salou, i sumar forces per tal de lluitar contra la crisi de la COVID-19”; i ha assegurat que “com a Administració Pública, des de l’Ajuntament de Salou actuarem des de tots els fronts possibles per tal de pal·liar les conseqüències de la pandèmia”.

Per la seva banda, la vicepresidenta local de Tarragona i referent del Punt d’Atenció Creu Roja Salou, Marina Peláez, ha explicat que, “actualment, l’entitat compta amb la col·laboració d’uns 30 treballadors i treballadores voluntaris”, i s’atenen unes 120 famílies nombroses, que són unes 350 persones, en total. Peláez ha indicat que “en l’actualitat, fem lliuraments mensuals, però, alhora, continuem atenent, donant resposta a les demandes”.

Cal dir que al març, van començar donant servei a 30 famílies, de forma setmanal, sobretot, pel que fa a higiene de la llar, nadons i familiar. I, a mida que avançava la pandèmia, van anar incrementant-se els usuaris i les derivacions, des de Serveis Socials de l’Ajuntament de Salou.

Fins a l’actualitat, Creu Roja Salou ha anat responent a les necessitats, gràcies al Fons d’Ajuda Europea pels Més Necessitats (FEAD); a la iniciativa ‘Responde’, per a persones en situació d’aïllament i confinament; i a les targetes moneder.

L’atenció al públic és els dimecres i dijous, en horari de matins; i amb cita prèvia, trucant al telèfon 618 76 94 05.

Galeria d'imatges

CREU ROJA.JPG

Document Actions